Spider-Man Far From Home filminden kesilen komik sahne

02 Ekim 2019 15:15

Spider-Man Far From Home filminin Blu-ray versiyonunun satışa çıkmasıyla birlikte çıkartılan komik bir sahne daha gün yüzüne çıktı. Bu sahne Londra’daki Örümcek Adam ve Mysterio mücadelesine sıradan vatandaşların gözünden bakıyor.

Bildiğiniz gibi Far From Home filminin finalinde Spider-Man ve Mysterio karşı karşıya gelmişti. Kendine hazırladığı kostümle Londra’ya gelen kahramanımız yaptığı müdahalelerle Mysterio’nun sahte kahramanlığını gözler önüne sermişti. Onun her şeyi, karşısındaki canavarı, verilen mücadeleyi hatta kendisini bile dronelar yardımıyla projeksiyon halinde yarattığı görülmüştü. Bu zorlu savaşın sonunda Peter Parker galip geldi ve Tony Stark’tan kendisine kalan EDITH’i geri almayı başardı. Quentin Beck’in de öldüğü tahmin ediliyordu fakat bonus sahne tam tersini ortaya koydu. Mücadeleye geri dönersek, biz yaşanan her şeyi kahramanımızın gözünden gördük. Peki etraftaki sıradan vatandaş o sırada neler yaşadı?

Spider-Man Far From Home sonrası ortaya çıkan sahne

Far From Home boyunca Flash Thompson’ın büyük bir Örümcek Adam hayranı olduğunu gördük. Hatta onun ortaya çıktığı anları sosyal medya üzerinden canlı olarak yayınlıyordu. Görünen o ki Flash Thompson, Londra saldırısı sırasında da çekimdeymiş. Bu sefer etrafta yaşananlardan çok kendisini çekiyor. Fakat onun sayesinde etrafta hayatta kalma mücadelesi veren insanları görüyoruz. Onun bu amatör çekimi J. Jonah Jameson’ın Daily Bugle sitesi üzerinden yayınlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Maalesef bu komik ve kısa beyaz perdede görme şansımız olmadı. Fakat filmin Blu-ray versiyonunun satışa çıkmasıyla kesilmiş sahneler de ortaya çıkmış oldu. Bahsettiğimiz bu kısa sahneyi haberimizin girişinde bulabilirsiniz.

Paylaş