Spider-Man Far From Home filminin en kritik anı [İzle]

07 Kasım 2019 16:45

Spider-Man Far From Home filminin izleyici karşısına çıkmasının üzerinden geçen zamanın ardından Sony stüdyoları filmin en kritik sahnesini izleyicilerle paylaştı.

Avengers Endgame sonrasında izleyici karşısına çıkan Spider-Man Far From Home’un bonus sahnelerinden ilki oldukça önemliydi. Peter Parker New York’a dönüp hayatına kaldığı yerden devam etmeye hazırlanırken Mysterio‘nun kendisi için planları olduğunu fark etti. J. Jonah Jameson’ın başında olduğu Daily Bugle, Mysterio tarafından montajlanan sahte bir videoyu tüm New York halkıyla paylaştı. Üstelik Quentin Beck bu videonun sonunda Örümcek Adam’ın gerçek kimliğinin Peter Parker olduğunu açıklıyordu. Elbette bu durumun kahramanımızın başını fazlasıyla ağrıtmasını bekliyoruz.

Spider-Man Far From Home filminin bonus sahnesi

Sony stüdyoları Spider-Man Far From Home’un ardından filme dair sahneleri izleyicilerle paylaşmayı sürdürüyor. YouTube’a yüklenen son sahne tam da Peter Parker‘ın kimliğinin ortaya çıktığı anlar oldu. Bunun yanında Daily Bugle sitesi hala aktif. Zaten bu video da siteye eklenmek üzere yüklenmiş gibi görünüyor. Siteyi açtığınızda “Yüzyılın hikayesi” başlığı altında Örümcek Adam’ın gerçek isminin Peter Parker olduğundan bahsediliyor. Henüz lise öğrencisi olan Peter’ın bir psikopat olduğundan ve durdurulması gerektiğinden bahsediliyor. Hikaye onun Spider-Man Far From Home süresinde Mysterio’yu öldürdüğü bilgisiyle sonlandırılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Açıkçası Sony ve Marvel stüdyoları bu hikayeyi nasıl devam ettirecek, Peter Parker’ın hikayesi Spider-Man 3‘te nasıl şekillenecek merak içindeyiz. Daily Bugle sitesinin bu kadar aktif olması Örümcek Adam’ın kimliğinin açığa çıkmasının basitçe ortadan kaldırılacak bir problem olmadığını gösteriyor.

İlginizi çekebilir

Hulk’ın ilk Avengers Endgame sahnesi

Paylaş