Spider-Man Far From Home filminin şaşırtan gişe tahminleri

14 Haziran 2019 15:30

Tam Avengers Endgame sonrasında vizyona girecek olan Spider-Man Far From Home gişe tahminleriyle şaşırtıyor. Eğer tahminler doğru çıkarsa Far From Home gişede fırtına gibi esecek diyebiliriz.

Marvel ve Sony ortaklığında beyaz perdeye taşınan Spider-Man filmleri önceki iki seriye rağmen büyük ilgi görüyor. Bunun en önemli nedeni karakterin sonunda Marvel Sinematik Evreni’nde yer alıyor olması. Üstelik karakterin hikayesinin alıştığımızdan biraz farklı işlenmesi tekrar hissini azaltıyor. İlk olarak Captain America Civil War filminde gördüğümüz yeni Peter Parker yakında Far From Home ile geri dönecek. Filmin gişe beklentileri şaşırtıcı düzeyde iyi.

Spider-Man Far From Home gişe beklentileri

The Hollywood Reporter‘ın haberine bakılırsa Far From Home’un ilk hafta sonunda Amerika içindeki kazancı 180 milyon doları bulabilir. 2017 yılında seyrettiğimiz Spider-Man Homecoming filmi açılışını 117 milyon dolar ile yapmıştı. Gişede kaldığı süre boyunca da 880 milyon dolar kazandırmıştı. Bu rakam özellikle Sony stüdyolarını çok memnun etmişti. Eğer Far From Home sırf Amerika’da 180 milyon dolarla açılış yaparsa, filmin toplam kazancı inanılmaz seviyelere ulaşabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hiçbir şey olmasa bile, Far From Home filminin açılış haftasındaki kazancıyla Spider-Man Homecoming filmini geride bırakacağını tahmin etmek zor değil. Üstüne filmin Çin’de 28 Haziran’da yani dünya genelinden erken vizyona girmesi de dünya genelindeki gişe kazancını olumlu yönde etkileyecektir. Film bu kadar heyecanlanmamıza değecek mi, 2 Temmuz‘da göreceğiz.

İlginizi çekebilir

Far From Home fragmanı

Paylaş