Spider-Man Far From Home sonrası ortaya çıkan Hulk gizemi

25 Eylül 2019 19:30

Geçtiğimiz günlerde Spider-Man Far From Home filminde fark edilen detay Hulk karakteriyle ilgili kafaların karışmasına neden oldu. Peki bu gizem Marvel açısından ne anlama geliyor?

Öncelikle ortaya çıkan detayın ne olduğunu kısaca hatırlayalım. Far From Home filminin Blu-ray versiyonunun çıkmasıyla birlikte hayranlar filmi yeniden, daha dikkatli şekilde izleme fırsatı bulmuştu. Filmin başında Peter Parker’ın lisesindeki yaşıtlarının Thanos‘un parmak şıklatmasından ve herkesi geri döndüren kahramanlardan bahsetmelerine şahit olmuştuk. Bir haber bülteni gibi hazırlanan bu okul videosunda klasik Avengers üyelerinin yanında War Machine hatta Winter Soldier bile yer alıyordu. Ancak Hulk’ı göremiyorduk. Aynı zamanda herkesi geri döndüren kişinin Hulk olduğundan da bahsedilmiyordu. Bu noktada izleyiciler “Marvel dünyasında sıradan vatandaşlar Hulk’ın mücadeledeki rolünü bilmiyor olabilir mi?” diye düşünmeye başlamıştı. Bu kafa karıştıran detaya baktığımızda iki ihtimal gündeme geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Spider-Man Far From Home sonrası Hulk odaklı ihtimaller

Bunlardan ilki Bruce Banner‘ın Tony Stark’ın fedakarlığını gölgede bırakmamak adına kendi rolünü açıklamamayı tercih etmesi olabilir. Bu durum Avengers ekibi içindeki bağlılığı gözler önüne seren bir detay olur. Diğer ihtimal ise bu durumun stüdyolar arası yaşanan problemlerden kaynaklanması. Normalde Hulk karakterinin dağıtım hakkı Universal stüdyolarına ait. Universal karakterin Marvel stüdyolarının elinden çıkmayan yapımlarda kullanılmamasını istemiş olabilir. Ne de olsa zamanında yapılan Örümcek Adam anlaşması sadece Marvel ve Sony’i kapsıyor. Elbette tüm bunların sebebi Sony’nin ufak bir dikkatsizliği de olabilir fakat Marvel hayranları her zamanki gibi en ufak detayları bile gözden kaçırmıyor.

İlginizi çekebilir

Spider-Man Far From Home fragmanı

Paylaş