Spotify Duo paketi Türkiye’de; işte detay ve fiyatlar

01 Temmuz 2020 15:36

Aynı evde yaşayan çiftler için duyurulan Spotify Duo paketi, Türkiye’de de kullanılabiliyor ve dikkat çekiyor. İşte yeni paket hakkında bilinmesi gerekenler;

Türkiye’de oldukça popüler olan alanının lideri Spotify, gerçekten güzel bir adım daha attı. Türkiye’de dahil 55 ülkede kullanıma sunulan yeni Duo paketi, firmaya göre “iki kişinin birlikte (ya da ayrı olarak) müzik dinlemekten zevk alacakları bir fırsat sunuyor.” Aynı adreste ikamet eden iki kişi için tasarlanan Premium Duo’nun ücreti aylık 23.99 TL seviyesinde yer alıyor. Bu paketle, bir üyelik kapsamında ayrı Premium hesapları olan kullanıcılar, sadece iki üye için düzenli olarak güncellenen çalma listesi Duo Mix’e özel erişim gibi avantajlara da sahip oluyor. Spotify’ın açıkladığı verilere göre çiftlerin yüzde 76’sı müzik dinlemenin onlar için gerçekten önemli olduğunu söylerken, yüzde 63’ü ise çift olarak kendi kimliklerini inşa etmek ve güzel hatıralar yaratmak için müziğin bir araç olduğunu dile getiriyor. Çiftlerin yüzde 73’ü mutlu anılarını hatırlamak için müzik dinliyor, yüzde 66’sı ise müziğin onlara hakkında konuşacak bir şeyler sağladığını söylüyor. Bu açıdan Spotify Duo dikkat çekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Spotify için kısa süre önce de güzel bir özellik gelmişti

Spotify en sosyal dinleme altyapısı ile karşımızda yer almıştı. Bu yeni özellik, temel olarak birden fazla arkadaşın beraber müzik dinlemesine imkan tanıyor. Bu altyapıda herkes kendi cihazından bağlantı sağlayarak tek bir listeye “canlı olarak” müzik ekleyebiliyor ve kontrol sağlayarak ortak dinleme yapabiliyor. Hızlı bağlantı için özel bir kod hazırlayan firma, listede geniş özelleştirme imkanları tanıyor olmasıyla sıkı arkadaşları ve çiftleri fazlasıyla memnun edecek izlenimi oluşturuyor.

İlgili Video

Paylaş