Star Wars odaklı hazırlanan çok özel Coca-Cola şişeleri

06 Aralık 2019 21:01

20 Aralık tarihinde çıkacak Star Wars: The Rise of Skywalker filmi için çok özel Coca-Cola şişeleri hazırlandı. Fanlar bunlara bayılacak!

Merakla beklenen Star Wars: The Rise of Skywalker çok yakında izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yayımlanan fragmanlar ile heyecanın taze tutulduğu film için Coca-Cola da boş durmamış. Filme özel olarak Berlin merkezli Inuru ile ortaklık kurularak iki farklı şişe hazırlanmış. Bu şişelerden birisinin üstünde Rey, diğerinde ise Kylo Ren yer alıyor. Şişelerin en büyük özelliği ise etiket üstüne dokunulduğu zaman karakterlerin tuttuğu ışın kılıcının yanıyor olması. Bunun etiket altına yerleştirilen özel ufak OLED panel ile sağlayan firma, gerçekten etkileyici bir çalışmaya imza atmış durumda. Özel etikette bulunan pil ile animasyonun 500 kez tekrarlandığı aktarılırken, üretimde nadir toprak elementlerinin kullanılmadı, bu açıdan da etiketin çevre dostu olduğu belirtiliyor. Peki bu şişeden her Star Wars fanı alabilecek mi? Elbette hayır. Açıklandığı kadarıyla bu şişelerden sadece 8 bin adet hazırlanmış ve onlar da Singapur merkezli olarak özel bir kampanya kapsamında verilecekmiş.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Star Wars odaklı Coca-Cola şişeleri daha başlangıç

The Rise of Skywalker filmiş için daha birçok özel aksesuarın hazırlandığı satışa çıkarılacağı açıklanıyor. Bu tarz ürünler üzerinden yıllardır çok iyi pazarlanan Star Wars’un, daha uzun süre hayatımızda kalacağı açık şekilde görünüyor. Biliyorsunuz bu aralar yeni filmden çok, genel fanların bayıldığı The Mandalorian dizisi dikkatleri üzerine çekiyor.

İlgili Video

Paylaş