Star Wars: The Rise of Skywalker son fragmanıyla finale hazır [İzle]

22 Ekim 2019 11:30

Star Wars: The Rise of Skywalker, son üçlemeye nokta koymak için hazır. Yayınlanan son fragman “Skywalker saga” için son soruları cevaplamaya hazırlanıyor.

Star Wars: The Rise of Skywalker son fragmanıyla beraber üçlemeye efsanevi bir final hazırlığında olduğunu müjdeliyor. Bir önceki fragmanda karanlık Rey’i gösteren film, bu fragmanda ise tamamen “destansı hikaye” içeriğine odaklanmış. Rey ve Kylo Ren bir kez daha karşı karşıya gelirken karakterlerle ilgili yeni detaylar da öğreneceğiz gibi görünüyor. Bunlardan en çok merak edileni ise elbette Rey’in geçmişi. Onun da üçlemeyi noktalayan filmle beraber hayranlarla paylaşılması bekleniyor.

Star Wars: The Rise of Skywalker sonrası yeni filmler gelecek

Final ise şüphesiz üçlemenin en zor ayağı olacak. Yeni üçleme hayranlardan karmaşık tepkiler almış ve hayranları bazı noktalarda tam olarak tatmin edememişti. Direniş ve İlk Düzen arasındaki son savaşa şahit olacağımız bu filmle beraber yönetmen J.J. Abrams da hayranlara iyi bir final vereceklerini geçmişte belirtmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Üçüncü filmi küçük bir zaman atlamasıyla açtığımızı da belirtelim. The Last Jedi’da yaşananların ardından kahramanlarımızın macerası 1 yıl sonrasına taşınıyor. Poe Dameron, Finn ve BB-8 gibi üçlemede yanımızda olanların yanı sıra Palpatine ve Lando Calrissian gibi ikonik karakterler de bu filmde yer alıyor. Film 20 Aralık‘ta vizyona girecek. Yayınlanan son fragmanı haberin üzerinden izleyebilirsiniz.

Yapım her ne kadar Skywalker hikayesini noktalasa da Star Wars yeni filmlerle karşımıza çıkmaya devam edecek. İlki 16 Aralık 2022’de yayınlanmak üzere yeni bir üçleme yolda. 2022’deki yapımda Game of Thrones’un hayli tepki çeken yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss’ın çalışacağını da hatırlatalım.

Paylaş