Stylus kaleme sahip bütçe dostu akıllı telefon: TCL Stylus 5G

02 Haziran 2022 16:31

Türkiye’de resmi olarak yer alan firmalardan TCL, bugün ürün gamını stylus kaleme sahip bütçe dostu akıllı telefon TCL Stylus 5G ile genişletti.

Size 2022 yılında mantıklı gelmiyor olabilir ancak halen stylus kaleme sahip akıllı telefonlar talep görüyor ve büyük bir kesim tarafından aranıyor. Bu kişileri memnun edecek bir adım atan TCL firması, TCL Stylus 5G modeli ile bir Galaxy Note gibi gövdeye entegre stylus kalem sunuyor. Yani direkt olarak telefonun içerisinde taşınabilen kalem, firmanın geliştirdiği özel yazılım altyapısı ile beraber etkili bir kullanıcı deneyimi sunabiliyor. Telefona yapay zekâ temelli gelişmiş bir el yazısı algılama teknolojisi eklediklerini aktaran TCL, bu konuda oldukça iddialı görünüyor. Standart yapıdaki diğer teknik detaylara bakarsak telefon 6,81 inç 1080P LCD ekran üzerine kuruluyor ve gücünü MediaTek Dimensity 700 5G işlemciden alıyor. 4GB RAM ve 128 GB depolama ile gelen cihaz, 4.000 mAh piliyle pek fazla fark yaratamıyor.

Önündeki ekran deliğinde 13 megapiksel selfie kamerası olan TCL Stylus 5G, arkasında dört farklı kamerayı bir araya getiriyor. Burada tam olarak 50 megapiksel ana + 5 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kameraları kullanılıyor. Kamerada çok iddialı olmayan model, microSD yuvası taşıyor ve gövdeye entegre kaleme rağmen 3.5 mm kulaklık girişini eksik etmiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

258 dolarlık bir yurt dışı fiyatı bulunan Stylus 5G modeli TCL firması Türkiye’de resmi olarak yer aldığından ileride burada da satılabilir. Ancak bu konuda henüz şirketten gelmiş resmi bir açıklama elimizde bulunmuyor.

TCL Stylus 5G yanında bu da ilginizi çekebilir: Çok ses getiren yarı insansı robot Ameca

Paylaş