Superman gizemini sonlandıran Justice League kesilmiş sahnesi [Video]

10 Şubat 2018 22:00

Geçtiğimiz aylarda vizyona giren ve gişede beklentileri karşılayamayan Justice League‘den kesilmiş sahnelerden biri ortaya çıktı. Bu kısa videoda Superman’in kostüm gizemi son buluyor. Kafalarda oluşan soru işaretleri ortadan kaldırılıyor.

Çıkartılan sahneden bahsetmeden önce yaşananları hatırlamak gerekiyor. Justice League için çalışmalar başladığında hikayeye dair pek çok iddia buluyordu. Bunlardan biri de Superman’in efsaneleşen siyah kostümüyle boy göstereceği üzerineydi. Henry Cavill’ın Instagram paylaşımıyla birlikte hayranların beklentisi de artmıştı. Fakat çekim sürecinde bir şeyler değişti ve bu hikaye akışından vazgeçildi. Kahramanımızın umudun sembolü gibi görünebilmesi için daha renkli bir kostüme geçmesi uygun görüldü. Fakat değişikliğin sebebi DC sevenlere açıklanmadı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kesilmiş sahnelerden ilki ortaya çıktı

Justice League sonunda izleyici karşısına çıktığında ise yeni bir soru baş gösterdi. Batman v Superman: Dawn of Justice’de parçalanan kostümün ardından kahramanımız yenisini nereden bulmuştu? Kesilen sahne bu soru işaretini ortadan kaldırıyor. Clark Kent’in Fortress of Solitude’a gidişini ve kostümünün farklı versiyonlarına bakışını görüyoruz. Bu sahnede daha sonra kullanılmamasına karar veren siyah kostüm de fonda görülüyor. Bu sayede en azından kostümün nasıl göründüğüne dair fikir sahibi olabiliyoruz. Hikayeye tutarlılık kazandıran bu sahneyi haberimizin girişinde bulabilirsiniz.

Paylaş