Sylvester Stallone’dan Rambo’nun geçmişini özetleyen paylaşım

13 Şubat 2019 18:45

Beyaz perdenin efsane isimlerinden Sylvester Stallone Rambo 5 Last Blood filmiyle alakalı paylaşım yapmaya devam ediyor. Son paylaşım sayesinde John Rambo’nun askeri geçmişini öğreniyoruz.

Sylvester Stallone’un Instagram paylaşımı sayesinde öğreniyoruz ki Rambo’nun mücadelesi 20 yaşındayken başlıyor. 1968 senesinde Amerikan Hava Kuvvetleri’nde pilotluk yapmaya başlıyor. 1970 yılında Özel Kuvvetler Birliği’ne transfer oluyor. 1975 yılında ise Delta Gücü’ne geçiş yapıyor. Üstelik tüm bu bilgilerle birlikte bir de John Rambo’nun gençlik fotoğrafını görüyoruz. Uniformalı ve madalya dolu bu fotoğrafı Rambo’nun şimdiki hali izliyor. Aradan geçen yıllara rağmen mücadelesi devam ediyor.

Kahramanımızın son macerası Rambo 5 olacak. Last Blood filminin özetine bakılırsa Rambo sonunda Amerika topraklarına, Arizona’ya yerleşiyor. Şehir hayatından uzakta, kırsal bir bölgede aile çiftliği satın alıp sakin bir hayata adım atmak istiyor. Kendine bir aile kuruyor fakat Meksikalı insan tacirlerinin hareketleri dikkatinden kaçmıyor. Ailesinden birini ele geçirmeleriyle birlikte onların genç kızları kaçırdığını ve fuhuşa sürüklediğini anlıyor. Üvey kardeşi kaçırılan gazeteci Carmen Delgado ile ortaklık kurarak onları durdurmak üzere harekete geçiyor. Yönetmenliğini Adrian Grunberg’in üstlendiği Rambo 5’in ne zaman vizyona gireceği ise hala belli değil.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

Spectre fragmanı

Paylaş