Sylvester Stallone’lu Cehennem Melekleri 4’ten ilk detaylar

06 Mart 2018 13:00

Oyuncu kadrosuyla göz kamaştıran Cehennem Melekleri serisinin dördüncü filmle devam edeceğini bir süredir biliyorduk. Sylvester Stallone‘un oyuncu kadrosuna dönmesiyle çalışmalar hız kazandı. Cehennem Melekleri 4‘e dair ilk detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.

Geçtiğimiz aylarda Cehennem Melekleri bizleri üzen detaylarla gündeme gelmişti. Sylvester Stallone filmin yapımcılarından Avi Lerner ile ortak paydada buluşamadıklarını açıklamış ve ayrılmaya kararını duyurmuştu. Onu Arnold Schwarzenegger’in “O zaman ben de yokum!” açıklaması izlemişti. Fakat aradan geçen sürede anlaşmazlıklar çözüme kavuşturuldu. Ocak ayında Stallone’dan Cehennem Melekleri 4 paylaşımları gelmeye başladı. Bizler de sonunda rahat bir nefes alabildik.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Çekimler ne zaman başlayacak?

Dördüncü filme dair ilk detayları Cehennem Melekleri oyuncularından Randy Couture paylaştı. The Arnold Fans‘a konuşan oyuncu çekimlere ağustos ayında başlanacağını açıkladı. Bolca aksiyona şahit olacağımız filmin çekimleri ise Bulgaristan’da gerçekleşecek. Bu farklı tercihin nedeni ise henüz belli değil. Fakat kahramanlarımızı Balkanlara getirecek olayların yaşanacağını tahmin etmek hiç de zor değil.

Orijinal ismi The Expendables 4 olan filmin vizyon tarihi ise henüz belli değil. Önümüzdeki aylarda önemli detayın da kesinlik kazanmasını bekliyoruz. O zamana kadar bizlere beklemek düşüyor.

Cehennem Melekleri fragmanı

Paylaş