Tam 4 TB kapasiteli tamamen çerçevesiz “Lenovo Z5” için ilk kamera örnekleri geldi

21 Mayıs 2018 15:30

Son haftalarda gündemden düşmeyen tamamen çerçevesiz Lenovo Z5, gerçekten merakla bekleniyor. Bugün ise telefon ile çekilmiş ilk fotoğraf örnekleri karşımızda bulunuyor.

Sayfada görebileceğiniz gibi gerçekten inanılmaz ince çerçevelere sahip telefonun, tam yüzde 95 ekran gövde oranını geçtiği belirtiliyor. Bunu çentiksiz bir yapıda sunacağı görülen firmanın, telefonun diğer teknik detayları için de çok iyi hazırladığı biliniyor. Örneğin şirketin genel müdür yardımcısı Chang Cheng, telefonunu tam 4 TB dahili depolama birimine sahip olacağını söylüyor. Bu gerçekten inanılmaz yüksek görünürken, bugün yine Cheng’den gelen bir paylaşım bulunuyor. Lenovo 5 ile çekilmiş örnek fotoğrafları paylaşan yönetici, telefonu gündemin üst sıralarında tutmayı biliyor. Yüksek çözünürlüklü olmadığı için kamera performansı hakkında çok fazla bilgi vermeyen örnekler, buna karşın iki detayı kesinleştiriyor. İlk olarak telefonun arkasında çiftli kamera sistemi bulunuyor. İkinci olaraksa bu kamera sisteminde AI yani yapay zeka sistemi yer alıyor. Günümüzde çıkan bir çok diğer model gibi telefonun ortamı algılayarak ona uygun en iyi ayarları sunacağı belirtiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Lenovo Z5 için biraz daha beklememiz gerekiyor

Açıkladığı kadarıyla telefon resmi olarak 14 Haziran tarihinde tanıtılacak. Ön kamerası tam olarak nerede olacak halen bilinmeyen telefon, resmi açıklamaya göre 4 teknolojik devrim ve 18 patentli teknoloji arkasından çıkıyor. Gerçekten çok merak edilen telefon, ufak parçalar ile bir araya geliyor.

İlgili Video

Xiaomi Mi 8 için ilk video

Paylaş