Tamamen kablosuz kulaklık Sennheiser True Wireless’ı almayı düşünenlere müjde

29 Aralık 2018 20:30

Sennheiser tamamen kablosuz kulaklığı True Wireless’ı Türkiye’de satışa sundu. Sennheiser True Wireless kablosuz kulaklığı, kusursuz tasarımı ile kulağa tam uyarken sesli yanıt asistanı (Siri, Google Assistan) kullanımı, dokunmatik kontrol işlevleri ve gelişmiş kablosuz teknoloji özelliğiyle müzik deneyimini hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor.

Tamamen kablosuz bir tasarıma sahip olan kulaklık, ses performansıyla dikkat çekiyor. Sennheiser’in amiral gemisi kablolu kulaklıkları IE800’de bulacağınız bazı materyalleri kullanan kulaklıkta USB-C bağlantı noktası yer alıyor. 1.5 saatte şarj edilebileceği belirtilen kulklık birlikte gelen şarj kutusuyla 12 saate varan müzik deneyimi sunuyor. 7 mm’lik sürücülerin tercih edildiği kulaklıkta fiziksel bir tuş bulunmuyor. Google Asistan ve Siri desteği sunan kulaklık, AptX ve AAC kodeklerine destek veriyor.

True Wireless kablosuz kulaklık, transparan duyma özelliği ile kulaklığı çıkartmadan dış dünyadan haberdar olmanızı sağlıyor. İki mikrofonlu gelişmiş teknolojisi sayesinde en gürültülü ortamlarda bile yüksek kalitede iletişim vaat eden yeni nesil kulaklık Smart Control uygulaması ile kullanıcıların ses karakterini kendi isteklerine göre ayarlamasını sağlıyor. Kulaklıklardan birinin çıkarılması durumunda müzik duruyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sennheiser True Wireless’ın Türkiye fiyatı ne kadar?

Sennheiser True Wireless’ın Türkiye fiyatı ise 1.999 TL. Üst düzey kablosuz kulaklık satın almayı düşünenler için Sennheiser True Wireless’ın iyi bir seçenek olduğunu söyleyelim. True Wireless’ın bunun haricinde tamamen kablosuz kulaklık pazarına yeni bir soluk getireceğe benziyor.

Paylaş