Tanıtımı için geri sayımın devam ettiği Audi e-Tron’un bisikletleri kıskandıran sessiz sürüşü [Video]

19 Temmuz 2018 13:30

Temiz ulaşım konusunda dünyanın öne gelenleri arasında yer alan Danimarka’da yürütülen Audi e-Tron testleri, keyifli görüntülerle taçlanıyor.

Audi’nin önümüzdeki ay içerisinde tanıtmasını beklediğimiz ilk elektrikli modeli e-Tron, şu sıralar parça parça da olsa detaylarını göstermekle meşgul. Seri üretim versiyonunda yer alan kokpitin resmi olarak görseller üzerinden tanıtılmasıyla birlikte başlayan çözülme süreci dış kısımda ise şimdilik kamuflaj üzerinden yürüyor. Tanıtımı gününe kadar Audi cephesinden bu konuyla ilgili de detaylar gelmesini beklerken, sokaklarda dolanan prototip versiyondan gelen güzel içerikler de ilginin yavaş yavaş artmasına yardımcı olacak cinsten. Danimarka’nın başkenti Kopenhag‘da başlayan gerçek dünya sürüşleri, e-Tron’un ne kadar amacına hizmet edecek bir otomobil olduğunu da kanıtlıyor aslında. Dünyanın çevreci şehirlerinden birisi olarak bilinen kentte bisikletlerle dolaşmak hiç şüphesiz elektrik temasının en doğru uygulandığı örneklerden birisi konumunda.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Gelecek artık yakın

Audi e-Tron prototipinin sesi” başlığıyla paylaşılan videoda elektrik motorlarının karakteristik özelliklerinden birisine şahit oluyoruz. Geleneksellerin aksine hava ve ses kirliliği konusunda son derece iddialı olan bu yapının asfalt üzerinde birebir deneyimlenmesi de şüphesiz kullanıcı alışkanlıklarının değişmesinde kilit rol üstlenecek. Bisikletlerin pedal seslerinin e-Tron’un lastik sesiyle karıştığı bir geleceğin artık çok yakınımızda olduğunu hissetmek de şüphesiz heyecanı artıran etmenlerden bir tanesi. Tek seferde 400 kilometrelik menzil kat edebilecek donanımda olan aracın, geliştirilen hızlı şarj teknolojisiyle yaklaşık 35 dakikada tamamen dolu hale getirilmesi bekleniyor. Önümüzdeki günlerde detaylanmaya devam edecek olan Audi e-Tron ile ilgili gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

Paylaş