Thanos etkili Avengers Endgame logosu ortaya çıktı

14 Aralık 2018 21:30

Avengers Infinity War’un ardından uzun zamandır beklediğimiz Avengers Endgame filmine dair detaylar netlik kazanıyor. Son olarak filmin Thanos etkisi altındaki logosu gün yüzüne çıktı.

Yönetmenliğini Joe ve Anthony Russo‘nun üstlendiği Avengers Endgame senemizin en büyük gizemi oldu desek, abartmış olmayız. Filme dair ufacık bir detayı öğrenebilmek için bile aylarca beklememiz gerekti. Normalde filmlerin fragmanları çıkmadan isimlerini öğreniriz ancak Avengers Endgame’in ismi bile sır gibi saklandı. Bu gizem paylaşılan ilk fragmanla birlikte son bulmuştu. Aradan geçen zamanla birlikte filmin logosu da hayranlarla paylaşıldı.

Marvel stüdyolarının sosyal medya hesaplarında kullanmaya başladığı Avengers Endgame logosunda ağırlıklı renk olarak mor göze çarpıyor. Elbette bunun sebebi olarak aklımıza gelen ilk isim Thanos oluyor. Avengers Infinity War’un finalinde başarılı olup canlıların yarısını ortadan kaldıran Thanos, Avengers Endgame filminde yaşanacakların en büyük sorumlusu. Logoda da onun etkisi net bir şekilde hissediliyor. Filmin isminin hemen altında filmin yeni vizyon tarihi yer alıyor. Normalde 3 Mayıs’ta vizyona gireceği açıklanan film 26 Nisan‘da karşımıza çıkacak. Böylece büyük bekleyiş bir hafta da olsa kısalacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

Filmden ilk fragman

Paylaş