Thanos’u alt etme planını ortaya koyan Avengers Endgame sızıntısı

05 Nisan 2019 11:00

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen CinemaCon etkinliğiyle birlikte Avengers Endgame filminin kilit sahnelerinden birinde neler yaşandığı internete sızdırıldı.


UYARI!
Devam etmeden önce uyaralım; haberimizin bundan sonraki kısm Avengers Endgame filmine dair spoiler içerebilir. Okuyacağınız gerçekler izleme keyfinizi kaçırabilir.


Durumu kısaca özetlemek gerekirse Marvel stüdyoları CinemaCon kapsamında ufak bir sahneyi basın mensuplarına izletti. Ardından bu sahneye dair detaylar elbette internete sızdırıldı. ComicBook sitesine göre gösterilen sahneler olaylar şöyle gelişiyor:

Captain Marvel Thanos’u öldürmek üzere harekete geçmek istiyor. Black Widow ve Captain America ise bir takım olarak hareket etmeleri gerektiğini düşünüyor. Carol Danvers Thanos’u tanıyan birilerini bulabileceğini düşünürken Nebula devreye giriyor ve onun nerede olduğunu bildiğini söylüyor. Eskiden kendisini ne hale sokarsa soksun onu mutlu etmek istediğini, o zaman kendisine her şey bittikten sonra The Garden gitmek istediğini söylediğini anlatıyor. Ortadaki hologramda dünyada yaşananların benzerinin başka bir gezegende de yaşandığını görüyoruz. Captain Marvel taşları her şeyi geri almak ve ölenleri geri getirmek için kullanmak istiyor. Bruce Banner ise bu fikre mesafeli yaklaşıyor. Carol Danvers daha önce yenilme sebeplerinin kendisinin dünyada olmaması olduğunu söylüyor. War Machine ise onun bunca zamandır nerede olduğunu soruyor. Captain Marvel ise Avengers’ı olmayan gezegenlere yardımcı olduğunu anlatıyor. Ardından fragmanlarda gördüğümüz Thor ve Captain Marvel sahnesi yaşanıyor. Thor Stormbreaker’ı yanına çağrıyor. Bu hareket Carol Danvers’ı şaşırtmayınca onu sevdiğini ifade ediyor. Ardından Captain America Thanos’u yakalama fikrini kabulleniyor. Böylece sahne değişiyor ve kahramanlarımızı Guardians of the Galaxy’nin uzay gemisinde görüyoruz. Uzaya çıkanlar arasında tek eksik Iron Man.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sızdırılan bu sahne sayesinde anlıyoruz ki Avengers’ın ilk planı Thanos’u öldürmek ve sonsuzluk taşlarını ele geçirerek yaşanan her şeyi geri almak. Fakat bu planın istendiği gibi gitmeyeceğini tahmin etmek hiç de zor değil.

İlginizi çekebilir

Avengers Endgame fragmanı

Paylaş