The Simpsons, 2018 Dünya Kupası’nın final maçını tahmin etmiş olabilir

27 Haziran 2018 14:00

2018 Dünya Kupası heyecanı hız kesmeden devam ederken sosyal medyadan ilginç bir iddia geldi. Simpsons 2018 Dünya Kupası’nın final maçını tahmin etmiş olabilir mi?

Amerikan televizyon tarihinin en uzun dizilerinden The Simpsons, bugüne kadar pek çok kez geçmişte tahmin ettiği olaylarla gündeme geldi. Ancak bu sefer gündeme geldiği konu için henüz tahmini doğru mu belli değil. Çünkü izleyiciler sevilen televizyon şovunun bu kez 2018 Dünya Kupası’nın final maçını tahmin ettiğini düşünüyor. Bunu ise 1997’de yayınlanan The Cartridge Family bölümüne ve tahmin edilen takımların bu seneki performansına bağlıyorlar. Dizinin bölümüne göre dünyanın en büyük milletini belirlemek için Meksika ve Portekiz futbol maçında karşı karşıya geliyor. Ancak hayli heyecansız geçen maç sonlanamadan stadyumda kavga çıkıyor. Yani kazanan tahmini şimdilik yok.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Her iki takım da umut vadediyor

O dönemki performanslara kıyasla bu seneki Dünya Kupası’nda Meksika da Portekiz de gelecek vadediyor. Portekiz grup maçlarından çıkmayı başarırken Meksika da bugün 17:00’da İsveç’le son grup maçını yapacak. Meksika’nın bir üst tura çıkmasına ise kesin gözüyle bakılıyor. Bu yılın favorisi ilk etapta Fransa gibi görünse de futbolseverler yavaş yavaş bu iki takıma kayıyor gibi.

Sevilen dizinin bir kez daha doğru tahminde bulunup bulunmadığını ise zaman gösterecek.

Paylaş