The Walking Dead 9. sezon 11. bölüm “Bounty” fotoğrafları

19 Şubat 2019 15:45

Son yıllarda düşen reytingleri ve kaybettiği başrol oyuncularıyla adından söz ettiren The Walking Dead 9. sezon 11. bölüm fotoğraflarıyla boy gösteriyor.

Bildiğiniz gibi The Walking Dead dokuzuncu sezon bölümlerine kaldığı yerden devam ediyor. Birkaç bölüm önce yaşanan zaman atlamasının ardından yeni bir dünya ile tanışıyoruz. Bu dünyada hayatta kalma mücadelesi çok daha zor. Kaynaklar giderek azalırken insanlar daha da vahşileşiyor. Vahşilikleriyle göz korkutan gruplardan biri de The Whisperers. Türkçe ismi Fısıldayanlar olan bu grup sonunda gerçek anlamda karakterlerimizin karşısına çıkıyor. Paylaşılan özete bakılırsa sezonun yeni kötüsü Fısıldayanların lideri Alpha, Hilltop’a kadar geliyor. Kızını geri almak için buradaki liderlerle iletişime geçiyor. Fakat onlardan “hayır” cevabını almasıyla işler değişiyor. Öte yandan Kingdom topluluğunun ihtiyaçları içi başlatılan tedarik süreci bir anda tehlikeli bir maceraya dönüşüyor. Paylaşılan tanıtım da özetteki anlara odaklanmayı tercih ediyor. Alpha Hilltop’a gelip kızını geri istiyor. Aldığı olumsuz yanıtın ardından ürkütücü bir şekilde “yanlış cevap” diyerek gerçek yüzünü göstermeye başlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Meera Menon tarafından yönetilen Bounty isimli The Walking Dead 9. sezon 11. bölüm Amerika’da 24 Şubat’ta izleyici karşısına çıkacak. Bölüm için paylaşılan fotoğrafların tamamını haberimizin girişindeki galeride, tanıtımı ise hemen aşağıda bulabilirsiniz.

İlginizi çekebilir

The Walking Dead 9. sezon 11. bölüm “Bounty” tanıtım filmi

Paylaş