The Walking Dead’in 9. sezondaki Negan kararı

23 Kasım 2018 18:30

The Walking Dead dokuzuncu sezonuyla birlikte bazı karakterlere daha az yer vermeye başladı. Bu karakterlerden biri de Negan oldu. Peki alınan bu kararın arkasında yatan gerçek ne?

Bildiğiniz gibi The Walking Dead sekizinci sezonunda ciddi sorunlar yaşadı. Hikayenin tek düze hale gelmesiyle reytinglerde sağlam düşüşler gördük. Bu durum da hem kamera arkasında hem de hikayede ciddi değişikliklere gidilmesine sebep oldu. Bu değişikliklerden biri de Negan ile bağlantılı. Yedinci ve sekizinci sezonda etkisini derinden hissettiğimiz bu karakter hala yaşıyor fakat sahneler giderek azalmaya başladı. Bu kararın ardındaki nedeni The Walking Dead’in yeni baş yazarı Angela Kang açıkladı.

“Sekizinci sezondaki hikaye akışında Negan ve Saviorlara fazlasıyla yer verdik. Dokuzuncu sezon için çalışmaya başladığımızda yaşananların ardından karakterlerimizin ne durumda olduğuna bakmaya karar verdik. Negan ve onun ardında bıraktığı miras hala karakterlerimizin üzerinde ağırlığını hissettiriyor. Fakat ona odaklanmak yerine diğer karakterlere odaklanmayı tercih ettik. Onu sezonun önemli noktalarına görüyor olmak daha akılda yer edici oluyor. Jeffrey Dean Morgan harika bir iş çıkartıyor. Bu sezon anlatmak istediğimiz hikayeyi göz önünde bulundurunca onu az görmek çok daha etkili olacak.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Görünen o ki yazar ekibi Negan‘ın ufak dozlarda daha etkili bir karakter olduğuna ve onu geri plana çekmenin daha makul olduğuna karar vermiş. Bakalım bu kararın etkisi ilerleyen zamanlarda reytinglerde de hissedilecek mi?

Video

The Walking Dead 9. sezon 8. bölüm tanıtımı

Paylaş