The Walking Dead’in 9. sezonundan en büyük ipucu ortaya çıkmış olabilir

21 Mart 2018 22:30

Bu sene yaşadığı ciddi reyting kaybıyla adından söz ettiren The Walking Dead dokuzuncu sezon hazırlıklarına şimdiden başlamış gibi görünüyor. Bu hafta izlediğimiz The Key bölümündeki yeni karakterler dizinin geleceğini belirleyecek denli önemli olabilir. Böylece kıyamet odaklı ilerleyen dizide ciddi bir dönüm noktası yaşanabilir.


UYARI!
Devam etmeden önce uyaralım; haberimizin bundan sonraki kısmı The Walking Dead’in The Key isimli bölümüne ve çizgi romanın güncel sayılarına dair spoiler içermektedir. Okuyacağınız detaylar izleme keyfinizi kaçırabilir.


Kısaca hatırlatmak gerekirse Maggie, Michonne ve Enid geride bıraktığımız bölümde gizemli bir kadınla tanıştı. Oldukça iyi giyimli olan bu karakter iki kişi tarafından korunuyordu. Kendini Georgie olarak tanıtan bu karakter bizimkilere ufak bir teklifte bulundu. Karşılığında da bilgi vermeyi teklif etti. Dikkat çeken bu karakter izleyiciler tarafından çizgi romanlardaki Pamela Milton karakteriyle ilişkilendirildi.

Bağımsız bir topluluğun lideri olan Pamela Milton oldukça önemli bir karakter. 50 bin kişiye liderlik eden Pamela yüksek teknolojiye sahip silahlara ve askerlere sahip. Şimdilik kısacık bir sahnede gördüğümüz bu karakter dokuzuncu hatta onuncu sezonun merkezine oturabilir. Bizimkilerin bu bağımsız toplulukla tanışması hikayenin yönünü değiştirebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aslına bakarsanız Pamela Milton çizgi romanlarda da yakın zamanda ortaya çıkmış bir karakter. Normalde The Walking Dead çizgi romanlardaki materyalleri bu denli hızlı tüketmiyor. Hatta olabildiğince farklı şekilde ele alıyor. Ancak düşen reytingler senaristleri yeni maceralar aramaya yöneltmiş olabilir. Bu sayede dokuzuncu sezonun kötüsüyle tanışmış olabiliriz.

İlgili video

The Walking Dead 8. sezon fragmanı

Paylaş