Thor Ragnarok yönetmeninden Guardians of the Galaxy 3 açıklaması

06 Şubat 2019 21:30

Geleceği belirsiz olan Guardians of the Galaxy 3 filmini Thor Ragnarok’un yönetmeninin devralabileceği konuşuluyordu. Taika Waititi bu iddialara açıklık getirdi.

Kısaca hatırlatmak gerekirse Guardians of the Galaxy serisinin yönetmeni James Gunn seneler önce attığı uygunsuz tweetler sebebiyle kovulmuştu. O zamandan beri serinin geleceğine belirsizlik hakim. Normalde Avengers Endgame’in ardından Guardians of the Galaxy 3 filminin gelmesi bekleniyordu. Şimdi proje askıya alınmış durumda. Pek çok kaynak serinin eğlenceli havası nedeniyle yeni yönetmenin Thor Ragnarok’un da kamera arkasına geçen Taika Waititi  olabileceğini düşünüyordu. Taika Waititi sonunda bu konuyla ilgili sessizliğini bozdu ve seriyi devralmaya niyeti olmadığını şu sözlerle açıkladı:

“Guardians of the Galaxy serisini devralmaya istekli değilim. Benim bakış açıma göre o seri James Gunn’a ait. Bu tanımadığnız birinin evine girip ‘Sizin yeni babanız benim, sandviç de böyle yapılır’ demek gibi bir şey. Başkasının izi olan bir dünyayı devralmak bana garip geliyor.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Taika Waititi bu sözleriyle birlikte Guardians of the Galaxy 3 filmini yönetmek gibi niyeti olmadığını gözler önüne seriyor. Bakalım bu seriyi devralmaya niyetlenen ilk yönetmen kim olacak.

İlginizi çekebilir

Yeni Avengers Endgame tanıtımı

Paylaş