Tim Cook, yeni iPhone’ların neden pahalıya satıldığını açıkladı

24 Eylül 2018 11:30

Apple’ın CEO’su Tim Cook, iPhone modellerinin yüksek satış fiyatıyla ilgili önemli açıklamada bulundu. Good Morning America isimli televizyon programına katılan Tim Cook, yeniliklerin ucuza mal olmadığını ve yeni modellerin daha fazla yeni teknolojileri bir araya getirdiğini belirtti.

Yurt dışında yeni piyasaya sürülen iPhone Xs’in çok iyi kamera performansı sergilediğini söyleyen Cook, telefonun bir akıllı telefonda yer alan en güçlü ve en küçük işlemciye sahip olduğunu ifade etti. Cook sözlerine şu şekilde devam etti: Telefonlar dijital kameraların yerini aldı. Müzik çalarların yerini aldı. Video oynatıcıların yerini aldı. Tüm bu farklı cihazların yerini aldı. Dolayısıyla, ürün gerçekten çok önemli ve insanların en yenilikçi ürüne sahip olmak istediklerini öğrendik. Ve bunu yapmak çok ucuz bir şey değil” dedi.
 Cook ayrıca herkes için iPhone üretmek istediklerini ve bu doğrultuda daha uygun fiyatlı iPhone modellerini de tüketicilerin beğenisine sunacaklarını dile getirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

iPhone XS Max, iPhone XS ve iPhone Xr’ın yurt dışındaki satış fiyatları ne kadar?

iPhone Xs Max’ın yurt dışı başlangıç fiyatı 1.099 dolar, iPhone XS’in başlangıç fiyatı 999 dolar, iPhone Xr’ın başlangıç fiyatı ise 749 dolar. Telefonuların Türkiye fiyatları henüz netlik kazanmasa da dudak uçuklatacak fiyatlardan satışa sunulacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Video

Paylaş