Todd Phillips’in açıklamasındaki Joker 2 belirsizliği

10 Aralık 2019 18:30

Joker’in elde ettiği büyük başarıların ardından devam filmi isteği sürüyor. İlk filmin yönetmenliğini üstlenen Todd Phillips Joker 2 belirsizliğinin devam ettiğini açıkladı.

Başrolünde Joaquin Phoenix’in yer aldığı Joker’in beklenmedik bir başarı olduğunu söylersek abartmış olmayız. Film önce bir çizgi roman uyarlaması olmasına rağmen Venedik Film Festivali’nde en iyi film ödülüne layık görüldü. Ardından beyaz perde macerası beklentilerin üzerinde bir performans sergiledi. Filmin gişe hasılatı 1 milyar dolar sınırını aştı. Üstelik bu rekoru Çin’de vizyona girmediği halde kırabilmiş olması büyük bir başarı. Son olarak Joker’in yönetmeni Todd Phillips, Altın Küre Ödülleri’nde adaylık elde etti. Bu süreç içinde herkesin cevabını merak ettiği tek bir soru vardı: Joker 2 gelecek mi? Todd Phillips’in son açıklaması bu konudaki belirsizliğin devam ettiğini gözler önüne seriyor. Bunun nedeni ise yönetmenin henüz Joaquin Phoenix ile devam filmi için görüşmemiş olması. Todd Phillips son durumu şu sözlerle özetliyor:

Joker 2 belirsizliği sürüyor

“Daha çekimler başlamadan önce Joaquin Phoenix’in bu role kendini nasıl adadığını ve ortaya çıkacak işin çok özel olacağını biliyordum. Devam filmine gelince, henüz bu konuda kesin bir şey söylemek için çok erken. Yemin ederim ki henüz Joaquin Phoenix’le bu konuda görüşmemiz olmadı. Neler olabilir, göreceğiz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bizce Warner Bros. stüdyoları devam filmi çekmek istese de Todd Phillips ve Joaquin Phoenix bu konuda pek istekli olmayacak. Elbette bu sadece bir tahminden ibaret. Sürecin nasıl ilerleyeceğini zaman gösterecek.

İlginizi çekebilir

Joker’in son fragmanı

Paylaş