Togg, Trugo üzerinden Bolu yoluna 6 adet şarj cihazı yerleştirdi [Video]

11 Ekim 2022 10:10

Yerli otomobil projesinin arkasında yer alan Togg için şarj odaklı Trugo adımları sürüyor. İlk şarj cihazı kurulumu yapıldı.

Elektrikli otomobil şarj ağı için devreye alınan Trugo, yerli otomobil öncesi Togg için en önemli adımlardan biri olmuştu. Bu tarafı boş bırakmayan firma, bugün Twitter’dan önemli bir haber verdi. Yukarıdaki video ile beraber yapılan paylaşıma şu not düşüldü: “Dördü 180 kW, ikisi 300 kW üzeri, toplam 6 adet şarj cihazımızı, İstanbul ve Ankara arasındaki en önemli geçiş noktası olan Bolu HighWay Dinlenme Tesisi’ne kurduk. Tüm elektrikli araç kullanıcıları bu cihazları pek yakında kullanabilecek.”

Togg, geçtiğimiz hafta Twitter’dan “Trugo iş ortaklarından Star Charge’ın 180 kW gücündeki şarj cihazları kuruluma hazır. Türkiye’nin 81 ilinde yüksek performanslı şarj altyapısıyla, kesintisiz bir deneyim sunmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” paylaşımını yapmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Daha sonra ise “İş ortaklarımızdan Siemens’in Trugo için ürettiği 300 kW gücündeki şarj cihazları kurulum için hazır.” paylaşımı geçildi. Buna ek olarak “Trugo ile 81 ilde hızlı şarj, kesintisiz kullanıcı deneyimi ile tüm elektrikli araç kullanıcılarının kullanımına açık olacak.” açıklaması yapıldı.

Benzer bir paylaşım daha önce de Vestel odağında gelmiş ve orada şu açıklama geçilmişti: “Togg kurucu ortaklarından Vestel’in Türkiye’de, Trugo’ya özel ürettiği 180 kW gücündeki şarj cihazları kurulum için hazır. Trugo ile elektrikli araç kullanıcıları Türkiye’nin 81 ilinde yüksek performanslı şarj altyapısıyla, kesintisiz bir deneyim yaşayacak.”

Togg ve Trugo yanında bu da ilginizi çekebilir: Tam 2 bin beygirlik Ford Pro Electric SuperVan

Paylaş