Tokyo’da bulunan ve devasa bir kediye can veren harika billboard

09 Temmuz 2021 16:50

Japonya’da özellikle büyük şehirlerde çok garip reklamlar asılı. Bu sefer ise gerçekten inanılmaz etkileyici görünen bir billboard gündemde.

Bu tam olarak Japonya’nın başkenti Tokyo’da bulunan Shinjuku’da yer alan sayfada gördüğünüz billboard, tamamen bir ekrandan oluşuyor ve derinlik katılan bir 3D animasyon oynatıyor.

Bu animasyonda aşağıda da görebileceğiniz üzere devasa bir kedi yer alıyor. Animasyon özellikle belirli açılardan bakıldığı zaman korkutucu derecek gerçekçi görünüyor.

Burada teknolojinin sağladığı imkan ile görsel bir illüzyon oluşturan ekip, şu an tüm dünyanın gündeminde yer alıyor.

4K ekranlar kullanıldığı için oldukça net olan, bu sayede de gerçekçiliği artan reklam, dinamik bir yapıya da sahip. Söylendiği kadarıyla kedinin hareketleri gün içinde değişiyor.

Bu da gerçekçilikte yeni bir seviye oluyor. Kedinin bu ekran devamlı olarak durmadığı da aktarılıyor. Bu billboard özellikle çocukların çok hoşuna gidiyor. Ancak buna bakıp etkilenmeyen kimsenin olmadığı aktarılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Tokyo’da bulunan bu billboard türünün tek örneği değil

Japonya ya da Güney Kore gibi bölgelerde bunun başka örnekleri de yer alıyor. Devasa ekranlar sayesinde reklamlar gelecekte hiç olmadığı dikkat çekici ve canlı hale gelecek gibi görünüyor. Bu tarz yaratıcı çalışmaların reklam sektörün kullanımı hemen hemen her zaman keyifli oluyor. Bu altyapıyı bildiğimiz kadarıyla Samsung da çok iyi kullanıyor.

Paylaş