Tom Cruise ve Elon Musk’tan uzayda çekilecek film projesi!

05 Mayıs 2020 15:30

SpaceX CEO’su Elon Musk ve dünyaca ünlü yıldız isim Tom Cruise, çok ilginç bir film projesi için bir araya gelecek gibi görünüyor. İşte detaylar;

Son dönemde koronavirüs nedeniyle yaptığı garip açıklamalar ile tepki çeken, kısa süre önce ise altıncı kez baba olan Elon Musk, aksiyon filmi denildiği zaman akla gelen ilk isimlerden olan Tom Cruise ile sürpriz bir ortaklık kuruyor. Gelen bilgiye göre ikili Musk’ın uzay şirketi SpaceX ve NASA‘nın desteğiyle dünya dışında ilk film çekimini yapmanın planlarını yapıyor. Henüz hakkında başka hiçbir detayın olmadığı yapım, bilim kurgu konusunda sınırları hiç olmadığı kadar zorlayacak gibi görünüyor. Yüksek ihtimalle ISS ya da başka bir uzay aracı içerisinde ya da yakında çekilecek film, uçmaya çok meraklı, dublör kullanmayı çok sevmeyen Tom Cruise ve sektör için bir ilk olacak deniyor. Dediğimiz gibi filmin ana konusunda dahil olmak üzere başka hiçbir detay henüz netlik kazanmış değil. Ancak filmin hemen çıkmayacağını açık şekilde belirtelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Tom Cruise için bir ilke imza atacak gibi görüne SpaceX ve Elon Musk, insanlı görev konusunda da gün sayıyor

SpaceX, biliyorsunuz şimdiye kadar hiç insanlı bir uzay görevi gerçekleştirmedi. Elon Musk bunu değiştirmek ve Amerika Birleşik Devletleri’nin bu konudaki Rusya bağımlılığını ortadan kaldırmak istiyor. Firma her şey yolunda giderse önümüzdeki aylarda Crew Dragon uzay aracı ile ISS’e astronot çıkarmayı planlıyor. Ancak bu firmanın uzaya insan götürme konusunda ilk amacı / adımı konumunda yer alıyor. Firma ayrıca uzay turizmi konusunda da bir adım atmak istiyor. Bu adım özel uzay şirketi Axiom ile yapılan ortaklığa göre 2021’in ikinci yarısında atılacak gibi görünüyor. Axiom çalışanları ve üç adet aşırı zengin turisti Crew Dragon uzay aracı ile ISS’e çıkaracak denilen SpaceX, yeni dönemin beklenenden daha yakın olduğunu gözler önüne seriyor.

İlginizi Çekebilir

Hyundai’nin gelecekten gelmiş gibi görünen modeli

Paylaş