Tom Holland’ın Mark Ruffalo üzerinden Marvel savunması

11 Eylül 2019 21:30

Spider-Man’i canlandıran Tom Holland ağzından kaçırdığı Marvel detayları için Hulk’a hayat veren Mark Ruffalo‘yu örnek göstererek kendini savundu.

Bildiğimiz gibi Marvel Sinematik Evreni konusunda iki oyuncunun açıklamaları her zaman çok önemli. Bu iki oyuncu elbette Tom Holland ve Mark Ruffalo. O kadar önemli detayları ağızlarından kaçırıyorlar ki, bazen böyle bir gerçeği açık ettiklerine inanmakta zorlanıyorsunuz. Dolayısıyla iki oyuncu bu alanda ün kazandı diyebiliriz. Spider-Man’i canlandıran Tom Holland geçtiğimiz günlerde Salt Lake City’deki FanX etkinliğine katıldı ve hayranların sorularını yanıtladı. Comic Book‘un aktardığı detaylara bakılırsa oyuncuya “Sen mi yoksa Mark Ruffalo mu daha çok şey açık etti?” diye soruldu. O da Mark Ruffalo’nun hataları üzerinden kendini savundu.

Tom Holland’dan Marvel odaklı savunma

“Her şeyi açık etmiş değilim. Açık ettiğim bazı şeyler oldu ancak Mark Ruffalo Avengers Infinity War finalinde herkesin öldüğünü söylemişti. Sorun şu ki kimse onu ciddiye almadı. Eğer aynı şeyi ben söyleseydim yaşandığına herkes inanırdı. Mark Ruffalo yanlışıkla Thor Ragnarok’un yirmi dakikasını Instagram üzerinden yayınladı. O yüzden bir şeyleri ağzından kaçırma konusunda o öne çıkıyor.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Açıkçası Marvel sızıntıları özelinde Tom Holland’a hak veriyoruz. Mark Ruffalo farkına varmadan Avengers Endgame sürecinde pek çok şeyi ortaya çıkartan isim oldu. Bunlardan en önemlisi ise Captain America’nın finaldeki kararıydı. Tom Holland’ın kendini az da olsa toparladığını söyleyebiliriz.

İlginizi çekebilir

Spider-Man Far From Home fragmanı

Paylaş