Toshiba 50UL2163DT televizyon için yeni A101 fırsatı açıklandı [11 Ocak 2024]

06 Ocak 2024 16:00

Toshiba 50UL2163DT televizyon için yeni A101 fırsatı var. 50 inçlik ekran boyutuna sahip olan televizyonda Tru Resolution adı verilen teknoloji kullanılıyor.

Standart çözünürlükteki görüntüleri 4K çözünürlüğe yükseltebilen televizyon bu sayede görüntü kalitesinde bir artış sunuluyor. Televizyonda ayrıca Bluetooth bağlantısı da bulunuyor. Televizyona bu sayede kablosuz kulaklık veya klavye bağlanabiliyor. Toshiba 50UL2163DT modelinde ayrıca birlikte çocuk kilidi de bulunuyor. Zaman ayarı özelliği sayesinde kullanıcılar istedikleri saat dilimini ayarlayarak cihazın otomatik kapanmasını da sağlayabiliyor. Dolby Vision ve HDR teknolojisinin de kullanılması sayesinde televizyon gelişmiş renk kontrastına imkan tanıyor. Televizyon sehpa üzerinde kullanılabileceği gibi duvara da monte edilebiliyor. Üç adet HDMI bağlantı noktasına destek veren televizyonda Wi-Fi özelliği de mevcut. Televizyonda bununla birlikte Wireless Display özelliği de bulunuyor. Bu teknoloji sayesinde kullanıcılar bilgisayarlarındaki içerikleri kablosuz olarak televizyona yansıtabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Toshiba 50UL2163DT televizyon çok sayıda video servisine destek veriyor

Televizyon, YouTube, Netflix, Amazon Prime Video ve Exxen gibi uygulamalar da ön yüklü olarak geliyor. Kullanıcılar bu plataformlardaki içerikleri Ultra HD kalitesinde izleyebiliyor. Televizyonda kullanıcılar bu platformlardaki içerikleri izleyebiliyor. A101’de televizyonun fiyatı 11.499 TL olacak. Televizyon Vestel’in 3 yıllık servis güvencesi sunuyor ve ücretsiz montaj imkanıyla geliyor. Kampanya 11 Ocak’ta geçerli olacak. Yeni indirim haberlerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş