Toshiba 50UL2163DT Ultra HD televizyon için yeni A101 fırsatı [16 Kasım 2023]

11 Kasım 2023 19:00

Toshiba 50UL2163DT televizyon için yeni A101 kampanyası var. 16 Kasım itibarıyla satışa çıkacak televizyonda Tru Resolution adı verilen bir teknoloji kullanılıyor.  Bu özellik kullanılarak standart çözünürlükteki görüntüler 4K çözünürlüğe yükseltiliyor.

Toshiba 50UL2163DT modelinde yazılımla sağlanan bu destek daha iyi bir görüntü kalitesine imkan tanıyor. Görüntü kalitesindeki bu artışla birlikte cihazda Bluetooth bağlantısı yer alıyor. Televizyona bu sayede  kablosuz kulaklık veya klavye bağlanabiliyor. Toshiba 50UL2163DT modelinde ayrıca birlikte çocuk kilidi de bulunuyor. Zaman ayarı özelliği sayesinde kullanıcılar istedikleri saat dilimini ayarlayarak cihazın otomatik kapanmasını da sağlayabiliyor. Dolby Vision HDR teknolojisinin de kullanılması sayesinde televizyon gelişmiş renk kontrastına imkan tanıyor. Televizyon sehpa üzerinde kullanılabileceği gibi duvara da monte edilebiliyor. Üç adet HDMI bağlantı noktasına destek veren televizyonda Wi-Fi özelliği de mevcut. Televizyonda bununla birlikte Wireless Display özelliği de bulunuyor. Bu teknoloji sayesinde kullanıcılar bilgisayarlarındaki içerikleri kablosuz olarak televizyona yansıtabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Toshiba 50UL2163DT televizyonun  A101’deki kampanyalı fiyatı ne kadar?

Televizyon, YouTube, Netflix, Amazon Prime Video ve Exxen gibi uygulamalar da ön yüklü olarak geliyor. Televizyonda kullanıcılar bu platformlardaki içerikleri izleyebiliyor. A101’de televizyonun fiyatı 10.799 TL olacak. Televizyon Vestel’in 3 yıllık servis güvencesi sunuyor ve  ücretsiz montaj imkanıyla geliyor. Farklı indirim haberlerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş