Toshiba 55QA4263DT QLED TV için yeni A101 kampanyası [22 Şubat 2024]

17 Şubat 2024 13:00

A101, Toshiba 55QA4263DT televizyonu yeniden kampanyalı olarak satışa çıkıyor. Android işletim sistemi yüklü gelen televizyon kullanıcıların uygulamalar kullanabilmesine imkan tanıyor. Kullanıcılar televizyonlara yükleyecekleri uygulamaları Google Play mağazasından indirebiliyor.

Quantum Dot teknolojisinin kullanıldığı Toshiba 55QA4263DT parlak ve canlı ekran deneyimine olanak sağlıyor. Televizyonda YouTube, Netflix ve Amazon Prime Video gibi uygulamaların yüklü olarak geldiği televizyonda Wireless Display özelliği bulunuyor. Bu sayede ekran yansıtma özelliğine de destek veren televizyonda 3 adet HDMI bağlantısı bulunuyor. Televizyonda bu bağlantı noktası haricinde Wi-Fi ve Bluetooth gibi bağlantı noktaları da mevcut. Bu sayede kablosuz klavyelerin de bağlanabildiği televizyonda Google Sesli Arama özelliği yer alıyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar televizyonu sesli olarak kontrol edebiliyor. Cihazda bununla birlikte iki adet USB bağlantı noktası da var. USB bağlantılarıyla televizyona USB bellekler veya harici diskler de takılabiliyor. Kullanıcılar bu sayede cihazlarındaki içerikleri televizyonda izleyebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fiyat/performans odaklı 4K televizyon arayanlara: Toshiba 55QA4263DT

Televizyonda yüksek çözünürlüklü videolar 4K Ultra çözünürlük desteğiyle izlenebiliyor. Popüler video servislerindeki içerikler 4K çözünürlüğünde izlenebiliyor. Yerli üretim televizyon modelinin A101’deki fiyatı ise 19.999 TL olacak. Vestel’in servis güvencesiyle gelen televizyon kredi kartlarıyla taksitli olarak satın alındığında fiyatı 20.999 TL’ye çıkıyor. Kampanya önümüzdeki hafta geçerli olacak. Yeni kampanya haberlerini de paylaşacağız.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş