Toshiba 55UL2363DT televizyon için yeni A101 fırsatı [2 Mayıs 2024]

26 Nisan 2024 22:00

Toshiba 55UL2363DT televizyon için yeni A101 kampanyası duyuruldu. Önümüzdeki hafta A101’de satışa çıkacak televizyon 55 inçlik ekran boyutuna sahip. Cihaz Vestel’in servis güvencesinde 3 yıllık garanti süresi sunuyor.

Ultra HD görüntü çözünürlüğü sayesinde Full HD’den daha yüksek çözünürlük vadeden Toshiba 55UL2363DT modelinde akıllı bir televizyon olarak karşımıza çıkıyor. Televizyonda Netflix, YouTube ve Amazon Prime Video gibi uygulamaları kullanmak mümkün. Kullanıcılar bu platformlardaki içerikleri 4K kalitesinde izleyebiliyor. Chromecast ve Bluetooth gibi özelliklerinin de yer aldığı televizyonda bir web kamera yok. Televizyonda bununla birlikte Wi-Fi ve Bluetooth gibi bağlantı noktaları yer alıyor. Kullanıcılar Bluetooth desteği sayesinde klavye veya fareyi televizyona bağlayabiliyor. Ücretsiz teslimat ve kurulum seçeneği sunan televizyonun bağlantı tarafında iki adet USB ve üç adet HDMI bağlantı noktası yer alıyor. Kullanıcılar USB belleklerini televizyona takarak depolama cihazlarındaki içerikleri izleyebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Toshiba 55UL2363DT televizyonun fiyatı ne kadar olacak?

Televizyonun kampanyalı fiyatı 13.999 TL olacak. Kampanya 2 Mayıs’ta geçerli olacak. Televizyon kredi kartlarıyla taksitli olarak da satın alınabiliyor. Televizyon kredi kartlarıyla satın alındığında fiyatı daha yüksek fiyata satılıyor. Yeni kampanya haberlerini paylaşmaya devam edeceğiz.

 

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş