Android’li Toshiba 65UA2063DT için A101 kampanyası; işte 65 inçlik TV’nin fiyatı

26 Ekim 2022 11:10

65 inçlik ekran boyutuna sahip Toshiba 65UA2063DT televizyon A101‘de satışa sunuluyor. 27 Ekim‘de A101’de piyasaya sürülecek televizyon 4K çözünürlük desteğiyle geliyor.

Hem büyük ekranı hem de yüksek çözünürlük kalitesiyle göze çarpan Toshiba 65UA2063DT modelinde Google tarafından geliştirilen televizyon platformu Android TV kullanılıyor. Android TV sayesinde televizyonda Google Play Store’da yer alan uygulamalar ve oyunlar yer alıyor. YouTube, Netflix ve Amazon Prime Video gibi uygulamaların kullanabileceği televizyonda dört adet HDMI bağlantı noktası bulunuyor. HDMI haricinde iki adet USB bağlantısına da destek veren televizyon bu sayede kullanıcıların USB belleklerindeki içerikleri televizyonda oynatmasına imkan sağlıyor. Televizyonda dahili bir kamera ve 3D özelliği yer almıyor Televizyonda bununla birlikte Chromecast ve Bluetooth gibi bağlantı noktaları da var.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Toshiba 65UA2063DT televizyonun A101’deki fiyatı ne kadar?

Ücretsiz teslimat ve kurulum seçeneği sunan televizyon Vestel’in servis güvencesinde 3 yıllık garanti süresiyle geliyor. Yarın itibarıyla temin edilebilecek televizyonun fiyatı ise 10.699 TL. Televizyon kredi kartlarıyla  taksitli olarak da satın alınabiliyor. Televizyonun ekran boyutuna ve sunduğu özelliklere bakıldığında uygun fiyatlı bir televizyon olduğunu görüyoruz. Şu sıralar bir televizyon satın almayı düşünüyorsanız bütçe dostu bu modeli tercih edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş