Türkçe akıllı ses tanıma özellikli Onvo OV55500 TV için A101 fırsatı [24 Ağustos 2023]

21 Ağustos 2023 10:00

Onvo OV55500 televizyon için yeni A101 fırsatı var. 2 yıl garanti süresiyle gelen televizyon Ultra HD çözünürlük sunuyor. Dört çekirdekli işlemciyi bünyesinde barındıran televizyon HDR10 teknolojisine destek veriyor.

Onvo OV55500 modelindeki bu teknoloji ile her rengin kendine özgü belirlediği daha net görüntüler elde edilebiliyor.  Wi-Fi bağlantısına da sahip olan televizyon bu sayede kablosuz internet deneyimi vadediyor. webOS işletim sistemi yüklü gelen televizyona Netflix, Amazon Prime Video ve YouTube gibi uygulamalar yüklenebiliyor. Televizyonda sihirli kumanda bulunuyor. Bu kumanda tek tuşa dokunarak televizyonu kontrol etmeye imkan tanıyor. Sihirli kumanda ile kullanıcılar televizyondaki fonksiyonları  sadece işaretleyerek kullanabiliyor. Kumandanın üzerinde mikrofon da yer aldığı için televizyon sesli komuta da destek veriyor. T1i ile televizyon sesli kontrol imkanı sunuyor. LG Thinq uygulamasıyla uyumlu şekilde çalışan televizyona kablosuz fare ve web kamera bağlanabiliyor. Bu sayede kullanıcılar televizyon üzerinde görüntülü görüşmeler gerçekleştirebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Onvo OV55500 televizyonun indirimli fiyatı ne kadar?

Ekran yansıtma özelliği sayesinde telefon ve tabletteki görüntüler anında televizyona yansıtılabiliyor. 24 Ağustos’ta A101’de satışa sunulacak televizyonun kampanyalı fiyatı ise 10.599 TL. Televizyonun indirimli fiyatı ise 11.129 TL.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş