Turkcell’den Ramazan ayına özel hediye fırsatı

06 Nisan 2022 13:00

Turkcell, Ramazan ayı için bir kampanya hazırladı. Gerçekleştirilen kampanya kapsamında kullanıcılar internet kampanyasından faydalanabiliyor.

Salla Kazan uygulamasında 3 Mayıs’a kadar 4 hafta boyunca 4 kere sallama yapan Turkcell kullanıcıları haftalık 2 GB ve 3 yakınıyla paylaşmak üzere günlük 1 GB internet hediyesi kazanıyor.

Kullanıcıların haftalık 2 GB hediyesini ve yakınlarına paylaşabileceği günlük 1 GB hediyesini alması için uygulamada 4 kere sallama yapmış olması ve Dijital Operatör uygulaması içerisinde hediye ikonuna basıldığı zaman açılan hediye havuzu sayfasından hediyesini aktifleştirmesi gerekiyor. Kullanıcılar her hafta Dijital Operatör uygulamasında hediye ikonuna bastıklarında açılan hediye havuzu sayfasında kaç kez sallama yaptığını görebiliyor.  Kullanıcılar, yakınına hediye edeceği 1 GB interneti Dijital Operatör uygulamasında hediye ikonuna bastıkları zaman açılan hediye havuzu sayfasından gönderebiliyor. Hediye kartına basıldığında, açılacak ekranda numara girilmesi için bir alan çıkıyor ve kullanıcılardan numarayı yazması isteniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Turkcell hediye fırsatını hem faturalı hem de faturasız kullanıcılar için sunuyor

Hediye gönderiminin yapılabilmesi için müşterinin hediyesini göndermek istediği kişinin Turkcell abonesi olması gerekiyor. Faturalı kullanıcılar 4. sallamadan sonra, faturasız müşteriler ise 3 Mayıs itibarıyla hediyelerini aktifleştirebiliyor. Kazanılan ve hediye edilen hakların aktif edilmesi için son tarih ise 4 Mayıs.

İlginizi çekebilir: Apple Mac Studio ve Studio Display

Paylaş