Türkiye satış beklentili Amazfit Falcon akıllı saat tanıtıldı

15 Ekim 2022 10:35

Hazırladığı akıllı saat modelleri Türkiye’de de satılan Amazfit, yeni bir model daha tanıttı. Bu sefer Amazfit Falcon geldi.

Daha önce Amazfit Vienna olarak da sızıntıları yapılan Amazfit Falcon, bizce oldukça şık bir tasarım ile karşımızda yer alıyor. Yuvarlak yapıda kaslı bir çizgisi bulunan üst seviye akıllı saat, teknik olarak bakarsak 1,28 inç 416×416 piksellik 1.000 nit maksimum parlaklık sunan bir AMOLED ekran üzerine kuruluyor. 32 MB RAM + 4 GB dahili depolama taşıyan ve 500 mAh piliyle temel kullanımda 14 günü görebilen saat, sürekli nabız ölçümü yapabiliyor ve 150 farklı sporu takip edebilen çift-kanal GPS’e sahip.

Tam 200 metre su geçirmezlik ile karşımıza çıkan titanyum gövde ve safir cam kullanılarak üretilen iddialı akıllı saat, askeri testlerden geçebilecek seviyede sağlamlık getiriyor ve yapay temelli Zepp Coach ile fark yaratıyor. Bu temel olarak bir dijital koç hizmeti ve sporculara ya da spor yapanlara yardımcı olma odağına önerilerde bulunabiliyor. Yapılan sporları otomatik olarak tanıyabilen ürün, 499 dolarlık bir yurt dışı fiyatına sahip.

Bu arada firmadan henüz tanıtılmayan ancak çok yakında karşımıza çıkması beklenen Amazfit T-Rex Pro 2 akıllı saat modeli de geliyor. Teknik olarak baktığımız zaman saat 1,39 inç 454×454 piksel 1.000 nit parlaklık sunan bir dokunmatik AMOLED ekran üzerine kuruluyor. Amazfit Falcon modelinde de olan BioTracker 3.0 PPG sensörü ile birçok kalemde detaylı sağlık takibi yapabilen ürün, 150’den fazla sporu otomatik olarak tanıyabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

500 mAh piliyle yoğun kullanımda tam 10 günlük pil ömrü getirebildiği aktarılan akıllı saat, 32 MB RAM’e ve 512 MB dahili depolamaya sahip. Çift kanal GPS ile donatılan Amazfit T-Rex Pro 2, telefonlar ile Bluetooth 5.0 üzerinden bağlantı kuruyor.

Amazfit firmasının akıllı saatleri Türkiye’de uzun zamandır resmi olarak elde edilebiliyor. Resmi Türkiye sitesine ve Türkiye’de satılan güncel modellerine buradan ulaşabileceğiniz marka, yeni saatleri de Türkiye’ye getirecektir.

Amazfit Falcon akıllı saat modeli yanında bu da ilginizi çekebilir: Corsair’den bükülebilir OLED oyuncu monitörü

Paylaş