Türkiye’de de satılacak Amazfit T-Rex 2 akıllı saat tanıtıldı

24 Mayıs 2022 22:32

Türkiye’de uzun zamandır satılan Amazfit T-Rex akıllı saat modelinin yenisi, Amazfit T-Rex 2 tanıtıldı. Model kaslı seçeneklerden.

İlk sürüm Amazfit T-Rex gibi Amazfit T-Rex 2 akıllı saat modeli de zorlu şartlar hedeflenerek tasarlanmış ve bu tasarımları sevenleri fazlasıyla memnun edecek yapıda. Bünyesinde birden fazla fiziksel buton taşıyan ve dört farklı renk seçeneğiyle gelen Huami imzalı model, yapılan iyileştirmeler ve 500 mAh piliyle ile yoğun kullanımda 10 gün, normal kullanımda 25 gün, hafif kullanımda ise 45 günlük pil ömrü sunabiliyor. 225 dolarlık bir yurt dışı fiyatı bulunan akıllı saat, yüksek gün ışığı altı görünürlük taşıyan 1,39 inç dokunmatik AMOLED ekran üzerine kuruluyor. Toplam ağırlığı 66 gram olarak açıklanan cihaz, iddialı şekilde tam 100 metre derine inebiliyor, 15 farklı askeri dayanıklılık sertifikasına sahip ve -30 derecede dahi çalışmaya devam edebiliyor. Model aşırı soğuklara karşı özellikle pilini koruyan özel bir yapıda hazırlanmış.

150 farklı sporu otomatik olarak takip edebilen cihaz, Beidou, GPS, GLONASS, Galileo ve QZSS destekleriyle konum belirleme konusunda çok hassas bir seçenek konumunda bulunuyor. Bu tarz bir arazi odaklı saat için bu gerçekten önemli ve hayati görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yapısı gereği herkese hitap etmeyen çünkü heybetli olan Amazfit T-Rex 2 akıllı saat, ileride hemen hemen kesin olarak Türkiye’de de satılacaktır. Çünkü Amazfit markası resmi olarak Türkiye’de ve birçok ürün resmi garantili olarak uzun süredir satılıyor. Satılan mevcut modelleri burada görebilirsiniz.

Amazfit T-Rex 2 yanında bu da ilginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş