Türkiye’de satılacak tüm Redmi Note 11 modelleri açıklandı

29 Mart 2022 19:52

Xiaomi Türkiye, kafa karışıklıklarını ortadan kaldıracak bir adım attı ve biraz önce Türkiye’de satılacak tüm Redmi Note 11 modellerini açıkladı.

Bugün dünya genelinde tam 250 milyondan fazla Redmi Note serisi bir telefon kullanan kişiye ulaştığını duyuran Xiaomi, kısa süre önce Türkiye merkezli bir paylaşım da yaptı. Bu paylaşım Twitter üzerinde hazırlanan “Gelmesini dört gözle beklediğin Redmi Note 11 Serisi modeli hangisi?” başlıklı bir anketti. Bu anketin cevapları ise Türkiye’de satılacak tüm Note 11 modellerini net olarak karşımıza çıkardı. Buna göre Türkiye’de kesin olarak Note 11, Note 11S, Note 11 Pro ve Note 11 Pro 5G modelleri satılacak. Ayrıca bugün Xiaomi Türkiye resmi bir açıklama ile Note 11 Pro+ 5G modelinin de Türkiye’de satılacağını duyurmuştu.

Fiyat-performans oranı yüksek ailenin tüm üyelerini Türkiye’deki müşterileri ile buluşturacak olması sevindiren firma, henüz cihazların en çok merak edilen Türkiye fiyatlarını ise açıklamadı. Cihazların satışları için henüz net bir tarih de verilmedi. Ancak biz Redmi Note 11 ailesi için satışın artık maksimum 1-2 hafta içerisinde başlamasını bekliyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yakında Türkiye’de POCO X4 Pro 5G modelini satışa sunacak Xiaomi Türkiye, önümüzdeki dönemde Xiaomi 12 ailesinden bir modeli de Türkiye’de resmi olarak satışa sunabilir. Firmanın Türkiye’de satışa sunduğu en son akıllı telefon modeli ise POCO M4 Pro olmuştu.

Redmi Note 11 bu da ilginizi çekebilir: Sony’nin yeni konsept elektrikli otomobil ile tanışın

Paylaş