Türkiye’de üretilen Reeder S19 Max Pro için yeni avantajlı fiyat [Mayıs 2023]

25 Mayıs 2023 12:00

Türkiye’de üretilen Reeder S19 Max Pro için yeni bir kampanya var. Yerli üretim telefon modeli olarak karşımıza çıkan cihazda Unisoc T610 işlemci yer alıyor. Cihazda bu işlemci dışında 6 GB RAM yer alıyor.

Günlük kullanıma hitap eden bir performans vadeden telefon Android 11 yüklü geliyor. Telefonda 720p çözünürlük sunan 6,7 inç ekran bulunuyor.  Geçtiğimiz yıl satışa sunulan telefonun dahili depolama kapasitesi ise 256 GB. Çift SIM kart desteği sayesinde telefonda iki farklı SIM kart kullanılabiliyor. Pil kapasitesi 5.000 mAh olan telefon bu sayede uzun bir kullanım deneyimine imkan tanıyor. Cihazın arka tarafında 48 megapiksel çözünürlük sunan kamera yer alıyor. Bu kamera sayesinde cihaz detaylı fotoğraflar çekebiliyor. Telefonun ön tarafında 16 megapiksellik kamera yer alıyor. Yüz tanıma özelliğinin de bulunduğu telefon USB-C bağlantısı üzerinden şarj edilebiliyor. Parmak izi sensörünün bulunmadığı telefon büyük ekranlı telefon satın almayı düşünenler için iyi bir tercih olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Reeder S19 Max Pro modelinin indirimli fiyatı ne kadar?

Piyasada daha yüksek fiyata satılan telefonun indirimli fiyatı ise 3.348 TL. Altın, mavi ve siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip olan telefon bütçe dostu telefon sahibi olmayı düşünenleri hedef alıyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş