Türkiye’de yapılacak büyük Xiaomi indiriminin detayları belli oldu

25 Ekim 2018 13:00

Xiaomi’den Türkiye’deki kullanıcılarını mutlu edecek bir haber geldi. Xiaomi kısa bir süre önce Vadi İstanbul’da açtığı mağazasında çılgın indirimler gerçekleştireceğini duyurdu.

Xiaomi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını güzel indirimlerle kutlayacağını açıkladı. 29 Ekim’de 19:23 ve 20:18 saatleri arasında tüm ürünlerde 20’lik indirim geçerli olacak. 27-29 Ekim 2018 tarihleri arasında minimum 1.000 TL harcamaya ücretsiz hediyeler de kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Tüm ürünlerin yer aldığı mağazada akıllı tartıdan, akıllı saate, pilav pişirme cihazından, nem alma cihazına, akıllı telefondan (Mi MIX 2S, MI 8, Redmi S2), dizüstü bilgisayarlara kullanıcıların merakla beklediği tüm ürünler yer alıyor. Şirketin diğer cihazları arasında giyilebilir aktivite cihazları, akıllı saatler, MI Robot Builder, Mi Pocket Speaker 2, Mi Bluetooth Speaker, Mi Box, diş fırçası kablosuz kulaklıklar, çantalar ve hatta şemsiye bile bulunuyor. Şirketin kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanan drone’u Mi Drone’da mağazada satışa sunuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni Mi Store mağazası kapılarını açmak için gün sayıyor

Yazının başında da belirttiğimiz gibi 16 Eylül’de şirketin ilk mağazası Vadi İstanbul’da kapılarını açtı. İkinci mağazanın da yıl bitmeden Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’ne açılması bekleniyor. Şirket önümüzdeki yıl mağaza sayısını artırmayı planlıyor. Şirketin diğer mağazalarını hangi yerlere açacağı şu an için bilinmiyor.

Video

Xiaomi mağazasından görüntüler

Paylaş