Türkiye’nin ilk Realme amiral gemisi Realme GT olabilir

02 Haziran 2021 11:29

Yeni amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 888’e sahip ilk Realme modeli Realme GT, yakında Avrupa pazarına da geliyor.

Realme‘nin 2021’deki ilk amiral gemisi Realme GT, bu ay içerisinde kesin olarak Avrupa pazarına getirilecek. Telefon için Avrupa özelinde iki farklı renk sunulacak.

Türkiye’de telefon üretmeye başlayan firmanın amiral gemisi GT, kaynaklara göre Avrupa’da 8 GB RAM + 128 GB depolama için 400 euro seviyesinde satılacak. 12 GB RAM + 256 GB depolama fiyatı ise 450 euro olarak sızdırılmış durumda.

İşte bu modelin Avrupa satışı sonrasında Türkiye’de de satılmasını bekliyoruz. Bu henüz kesin değil ancak ihtimaller dahilinde yer alıyor. Firmanın artık Türkiye pazarına bir amiral gemisi getirmesi gerekiyor.

Peki Realme GT Türkiye’ye gelirse ne kadar olur? 400 euro üzerinden fiyatın 6 bin TL’yi geçebileceği açık şekilde görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Realme GT için teknik detaylar şöyle

Gücünü Snapdragon 888 işlemciden alan telefon, 6,43 inç FHD+ 120 Hz AMOLED ekrana sahip ve 65W hızlı şarj destekli 4.500 mAh pil taşıyor.

Kutusundan Android 11 ile çıkan telefon, önünde 16 megapiksel selfie kamerası taşıyor. Arkada ise 64 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı +  2 megapiksel makro kameraları bir araya geliyor.

Çift hoparlör sistemi ile donatılan amiral gemisi Realme GT, sevindirici şekilde bir 3,5 mm kulaklık girişi barındırıyor. 

İlginizi Çekebilir

OnePlus’ın arkası renk değiştirebilen modeli

Paylaş