Üst düzey Samsung Galaxy S10 versiyonundan nefes kesen detaylar

26 Kasım 2018 12:00

Samsung Galaxy S10 ailesinin en üstte yer alacak model için şaşırtan yeni bilgiler paylaşıldı. Bu model gerçekten oldukça dikkat çekecek gibi duruyor.

Samsung Galaxy S10 ailesi biliyorsunuz dört farklı modelden oluşuyor. Bu modellerden en çok dikkat çeken ise geçen hafta ortaya çıkan Beyond X kod adlı model. Bu model bildiğimiz kadarıyla 5G desteğiyle geliyor ve toplam tam altı adet kamera üzerine kuruluyor. Bu modelin önünde iki adet, arkasında ise dört adet kamera olduğu belirtiliyor. Yeni gelen bilgiler ise telefonun tam 12 GB RAM‘e sahip olacağını gösteriyor. 10 GB RAM’e hali hazırda geçiş yapan sektör, bir sonraki seviyeye ilk olarak üst düzey Samsung Galaxy S10 ile geçecek gibi duruyor. Bu modelin aynı zamanda 1 TB dahili depolamaya sahip olacağın da söyleniyor. Firma en güncel amiral gemisi Galaxy Note 9 ile şu an maksimum 512 GB dahili depolama sunuyor. Ancak bu depolama microSD ile 1 TB seviyesine kadar çıkarılabiliyor. Ekranının 6,7 inç boyutunda olduğu belirtilen bu özel versiyon, oldukça pahalıya satılacak izlenimi yaratıyor. Burada 1.200 dolar beklentileri bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy S10 ailesi kamera konusunda da iddialı geliyor

Ailenin üst seviye modellerinde üçlü kamera sistemi kullanılacağı biliniyor. Bu sistem söylendiği kadarıyla “12 megapiksel, 16 megapiksel ve 13 megapiksel” kameralar üzerine kuruluyor. 12 megapiksel kameranın piksel boyutu 1.4 um olarak görünürken, diğerlerinde ise 1 um değeri karşımıza çıkıyor. Ayrıca 12 megapiksel kamerada F1.5 / F2.4 değişken diyafram kullanılırken, 16 megapiksel kamerada F1.9, 13 megapiksel kamerada ise F2.4 diyafram değeri yer alıyor. 12 megapiksel ve 13 megapiksel kameralara optik görüntü sabitleme koyduğu belirtilen firmanın, 12 megapiksel kamerayı normal, 16 megapiksel kamerayı geniş açı, 13 megapiksel kamerayı ise telefoto (Yakınlaştırma) olarak planladığı belirtiliyor.

Not: Görsel temsilidir.

İlginizi Çekebilir

Beyin ile bilgisayar arasında bağlantı kuran önemli teknoloji

Paylaş