Uygun fiyatlı Mercusys Halo S3 Mesh sistem için indirim fırsatı

16 Şubat 2022 15:00

TP-Link’in uygun fiyatlı ağ markası Mercusys’in bütçe dostu Mesh sistemi için indirim fırsatı geldi. Türkiye’de satılan en uygun fiyatlı Mesh sistemi olan Mercusys Halo S3 şu anda 329 TL’ye satılıyor.

Mesh sistemi daha önceden daha yüksek fiyata satılıyordu. Evlerinde Wi-Fi kapsama alanıyla ilgili sorunlar yaşayan kullanıcılara hitap eden sette iki adet cihaz yer alıyor. Kullanıcılar set içinden çıkan cihazın ilkini modemlerine bağlaması gerekiyor. Diğer cihaz ise evin farklı bir noktasına konularak Wi-Fi kapsama alanı genişletiliyor. Halo S3 sistem evin her köşesinde 200 metrekareyi kaplayan güçlü bir Wi-Fi sinyali sağlıyor. Halo S3, aynı anda 40’tan fazla cihaz için hızlı bağlantı vadediyor. Halo cihazın bir sorunu olduğunda sistem çevrimiçi kalındığından emin olmak için kapsamdaki tüm boşlukları doldurmak için verileri otomatik olarak yeniden yönlendiriyor. 2 ila 4 yatak odalı evler için ideal olan sistemde ebeveyn kontrol özelliği de bulunuyor. Kullanıcılar erişimi sınırlayarak çocukları veya evde çalışan kişileri denetleyebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Mercusys Halo S3 Mesh sistem 3’lü set halinde de satın alınabiliyor

Bağlanan cihazların internete ne zaman ve nasıl erişebileceği de yönetilebiliyor. Mesh sistemde ayrıca misafir Wi-Fi ağı özelliği mevcut. Bu sayede misafirler için ayrı bir Wi-Fi oluşturmak mümkün oluyor. Daha büyük bir evde oturan kullanıcılar Mercusys Halo S3’ün üçlü setini de tercih edebilir. Bu setin fiyatı ise 469 TL.

İlginizi Çekebilir: Sony’nin yeni konsept elektrikli otomobil ile tanışın

Paylaş