Uykuya odaklanan Amazfit ZenBuds kulaklık geliyor; işte fiyatı

28 Haziran 2020 16:00

Xiaomi destekli Huami, kısa süre içerisinde Indieogogo üzerinden önemli bir ürünü satışa sunmaya hazırlanıyor. Amazfit ZenBuds geliyor.

Xiaomi’nin giyilebilir ürünlerinin arkasında da yer alan Huami, Amazfit serisi ürünleri arasına bu sefer ZenBuds modelini ekliyor. İki gün içerisinde bağış platformu Indiegogo üzerinden satışa sunulacak ürün, aktarıldığı kadarıyla kişilerin daha iyi uyku uyumasına odaklanan bir kulaklık modeli. Bu açıdan telefona bağlanarak müzik çalma gibi amacı bulunmayan ürün, yine de kişilerin uyumasına yönelik rahatlatıcı sesler açabiliyor. Aktif gürültü engelleme özelliği olmayan ve uykuda sürekli takılacağı için 1,78 gram gibi çok düşük bir ağırlıkta olan Amazfit ZenBuds, kulak içi formunda olduğundan da iyi bir pasif yalıtım getiriyor. Kulak içine iyi oturması ve konforlu olması için özellikle tasarlanan ZenBuds, aktarıldığı kadarıyla dış gürültüyü ciddi şekilde engelliyor ve nabız ölçümü, uyku pozisyonu ile uyku kalitesi gibi akıllı analizleri de gerçekleştirebiliyor. Gerçek zamanlı takip özelliğiyle gelen modelin bu özelliklerinden dolayı fiyatı 69 dolar gibi birçok kişi için yüksek kalacak bir seviyede de yer alıyor. Gösterildiği kadarıyla Amazfit ZenBuds yukarıdaki şarj özellikli hazne ile geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Amazfit ZenBuds ilginç görünürken, Huami denildiği zaman akl Amazfit X geliyor

Hatırlamak adına bu şık tasarımlı ürün 2,07 inç esnek bir AMOLED ekran üstüne kuruluyor. Bileğinize 92 derece açıyla dolanan bu ekran, modelin kullanım alanını ciddi olarak artırıyor. 430 nit parlaklık ve 326 ppi değeriyle çok keskin görüntüler sunan ekran, yukarıda görebileceğiniz görsellerde oldukça etkileyici görünüyor. 220 mAh pil üstüne kurulduğu bilinen metal gövdeli Amazfit X, bu pille 7 gün boyunca görev yapabiliyor. Bunun ultra düşük kullanım seçenekleriyle 14 güne kadar çıkabildiği aktarılıyor. Fiziksel butonsuz yapının benimsendiği cihaz, manyetik istasyon üstünde rahatlıkla şarj edilebiliyor.

İlginizi Çekebilir

Motorola’nın dikkat çeken katlanabilir telefonu

Paylaş