Vivo’dan indirim ve hediye kampanyası; işte detaylar

20 Temmuz 2022 12:35

Kısa bir süre önce Babalar Günü için bir kampanya gerçekleştiren Vivo, Trendyol’da bir mağaza açarak yeni bir kampanyaya imza atıyor. Vivo, V serisi, Y serisi ve kablosuz kulaklık modellerinin satışının gerçekleşeceği bu özel mağazanın açılışına özel kupon, indirim ve hediye fırsatları sunuyor. Vivo, V serisi siparişlerde kullanıcılara kablosuz kulaklık hediyesi veriyor. Türkiye’de üretilen Y21s ise açılışa özel 4.099 TL‘ye satılıyor.

Telefon, 720p çözünürlüklü 6,51 inç ekranla geliyor. Pil kapasitesi 5.000 mAh olan telefon 18 watt hızlı şarj desteği sunuyor. Helio G80 işlemcisinden güç alan telefonda 50 megapiksel ana kamera yer alıyor. Bu kamera dışında telefonda 2 megapiksel makro ve 2 megapiksel derinlik kameraları mevcut. V ailesinin fiyat performans ürünü olan V21e ise 44 megapiksel otomatik göz odaklama ve 64 megapiksel gece kamerası özellikleriyle gelen V23 modeli, TWS2 ANC kulaklık; V21 ve V21e modelleri ise TWS2e hediyesiyle geliyor.

Renk değiştirebilen telefon: Vivo V23 5G

İncelemesine buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz V23 5G’de MediaTek’in Dimensity 920 5G işlemcisi bulunuyor. Telefonun arka yüzeyi ışığa göre renk değiştiriyor. Kristal tabakası ve yansıma engelleyici cam tasarımıyla farklılaşan telefon farklı ışık açılarında değişen bir yüzeyle parlıyor. Ana kamerası 64 megapiksel çözünürlüğünde olan telefonda 8 megapiksel ultra geniş açı ve 2 megapiksel kameralar yer alıyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş