vivo’dan İstanbul’da ilk teknoloji deneyim alanı; işte mağazanın açılış tarihi

26 Ekim 2023 14:30

vivo Türkiye ilk deneyim alanını kullanıcıların beğenisine sunuyor. Marmara Park Istanbul AVM‘deki MediaMarkt mağazasında hizmete sunduğu Türkiye’deki ilk deneyim alanında ziyaretçiler gelişmiş teknoloji ve yüksek kaliteli ürünlerini deneyimleyebiliyor.

29 Ekim’de açılacak olan vivo deneyim alanı 65 metrekarelik bir alana sahip. Ziyaretçiler şu anda Türkiye’de satışta olan Y ve V serisi modellerin yanı sıra vivo’nun Alman lens devi ZEISS ile gerçekleştirdiği iş birliği ile akıllı telefon dünyasına profesyonel fotoğrafçılık standartlarını getiren X Serisi’ni de Türkiye’de ilk defa bu alanda deneyimleyebilecek. Dünya genelinde büyük beğeni gören X90 Pro+, X Fold 2 ve X Flip gibi inovatif modelleri ve  Pad, vivo Watch, TWS gibi teknolojiler deneyim alanında bulunacak. Daha önceden inceleme fırsatı bulduğumuz X90 Pro+, Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alıyor.  . Telefonun ekranı 3.200 x 1.440 piksel çözünürlük sunsa da ekran çözünürlüğü ayarlardan 2.400 x 1.080 piksel çözünürlüğe de ayarlanabiliyor. Bu sayede pil ömrü tasarrufu yapılabiliyor. Amiral gemisi akıllı telefonlarda olduğu gibi X90 Pro+ da 120 Hz’lik yenileme hızı var. Bu ayar ekran yenileme oranı üzerinden değiştirilebiliyor. Bu modelin detaylı incelemesini buraya, X Fold 2’nin incelemesini ise buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

vivo V29 5G de sunduğu özelliklerle dikkat çekiyor

vivo deneyim alanı içinde ayrıca vivo’nun Türkiye’de ünlü şarkıcı Murat Boz iş birliği ile sunulan en yeni modeli V29 5G de yer alıyor.  Android 13 yüklü geliyor. IP68 sertifikasıyla suya karşı da dayanıklı olan telefonda 2.800 x 1.260 piksel çözünürlüklü 6,78 inç AMOLED ekran yer alıyor. Ekran yenileme hızı 120 Hz olan vivo V29 5G akıcı bir ekran deneyimine imkan tanıyor. Telefonda HDR10+ ekran özelliği de bulunuyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş