A101’de satışa çıkacak Volta VT5 üç tekerlekli elektrikli moped için 18.000 TL’lik indirim kampanyası [Nisan 2024]

28 Nisan 2024 14:00

APEC VT5 üç tekerlekli elektrikli moped için yeni A101 fırsatından söz etmek istiyoruz. Önümüzdeki hafta yeniden A101’de satışa çıkacak araç iki kişilik oturma kapasitesine sahip.

Volta VT5, A101’in hem online sayfası hem de mağazaları üzerinden satın alınabiliyor. Volta tarafından Türkiye’de üretilen model şehir içi kullanım için uygun bir moped olarak karşımıza çıkıyor. Tam dolu pille 48kilometrelik bir menzil sunan APEC APM5  modelinde menzil değeri, yol ve kullanım koşullarına göre değişiklik gösteriyor. Moped yaklaşık olarak 9 saatte şarj edilebiliyor. Motor gücü 3.500 watt olan mopedin arka tarafında alışveriş poşetlerinin taşınabilmesi için bir  bagaj alanı yer alıyor. Bu bagaj alanına alışveriş poşetleri rahatlıkla  konulabiliyor. Ön teleskopik süspansiyon sistemine destek veren mopedin ön ve arka tarafında LED farlar kullanılıyor. Araçta geniş ve konforlu koltuklar bulunuyor. Direksiyon kilidinin de yer aldığı moped B sınıfı veya herhangi bir ehliyet sınıfı ile kullanılabiliyor. 2 yıl garanti süresine sahip olan araç batarya dahil 263 kilogram ağırlığında.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Volta VT5 elektrikli mopedin A101’deki fiyatı ne kadar olacak?

Resmi fiyatı 79.990 TL olan aracın fiyatı ise 61.990 TL olacak.  Elektrikli moped taksitli olarak da temin edilebiliyor. Yerli üretim moped kredi kartlarıyla taksitli olarak da satın alınabilecek. Kampanya 2 Mayıs’ta geçerli olacak. Yeni indirim haberlerini de paylaşmaya devam edeceğiz, LOG’u takip etmeye devam edin.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş