Vücut analizi yapabilen akıllı baskül: Arzum Smartfit

02 Ekim 2018 11:00

Sağlıklı yaşama önem veren kullanıcılar için Arzum‘dan yeni bir ürün geliyor. Vücut analizi yapabilen akıllı baskül Arzum Smartfit tanıtıldı.

Akıllı baskül, vücut değerlerinin kolaylıkla takip edilmesini ve saklanmasını sağlıyor. Arzum Smartfit, yağ, su, kas, kemik ölçümü yapabiliyor. Cihaz, Bluetooth desteğiyle detaylı vücut analizini telefonlara taşıyor. iOS ve Android cihazlarla uyumlu basküldeki verileri görebilmek için, App Store ya da Google Play üzerinden FeelFit uygulamasını indirmek ve eşleştirme yapmak yeterli oluyor. 20 kişiye kadar otomatik profil tanıma özelliğine sahip Smartfit baskül, kalabalık ailelerin tüm üyelerinin verilerini saklayabiliyor.

Baskül, üzerindeki LED ekranıyla rahat ve okunabilir kilo verisi sunuyor. Cihaz, 50 gram hassasiyet özelliğiyle de vücuttaki en küçük değişimi bile fark etmenizi sağlıyor. Fiziksel veri raporuyla günlük, haftalık, aylık ve yıllık vücut değerlerinizin değişimini gözlemleme fırsatı sunan baskül, hedeflenen kiloya ulaşmak için önceki vücut değerlerini analiz etmenizi sağlıyor ve motivasyonu artırıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Arzum Smartfit’in fiyatı ne kadar?

Akıllı baskülü yaklaşık 450 TL ödeyerek markanın kendi internet sayfası üzerinden satın alabilirsiniz.

İlginizi çekebilir

Okka Türk Kahvesi Makinesi

Paylaş