WD, 640 GB notebook sabit sürücülerini tanıttı

24 Eylül 2009 14:09

640 GB kapasiteye sahip WD Scorpio Blue, plaka başına 320 GB teknolojisini kullanıyor ve endüstrideki standart 9.5 mm ile 2 diskli sürücüler arasında şu ana kadar sağlanan en yüksek kapasiteyi kullanıcılara sunuyor. Toplam güç tüketiminde önceki nesil WD Scorpio Blue’ya oranla yüzde 30’luk bir enerji tasarrufu sağlayan WD Scorpio Blue 640 GB, böylece dizüstü kullanıcılarına daha uzun pil ömrü, daha sessiz ve serin çalışma avantajları sunuyor. WhisperDrive, ShockGuard ve IntelliSeek gibi özelliklere sahip olan WD Scorpio Blue 640 GB, kasım ayı itibari ile satış noktalarında kullanıcılar ile buluşacak. WD Scorpio Blue 640 GB’ın fiyatı ise 169 $ + KDV olacak. Ürünle ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

WD SCORPIO BLUE ÖZELLİKLERİ

  • WhisperDrive: WD’nin ayrıcalıklı WhisperDrive teknolojisi, teknolojinin en son model arama algoritmasını kullanarak, en sessiz 2.5 inçlik sürücüyü üretmek için kullanır;
  • ShockGuard: Çığır açan ShockGuard teknolojisi, mobil ve notebook uygulamaları için en iyi şok tolerans özelliklerini karşılamak için donanım ve yazılım ilerlemelerini birleştirir.
  • IntelliSeek: Benzersiz bir özellikte olan IntelliSeek teknolojisi, optimum arama hızını, güç tüketimi, ses ve sarsıntıyı azaltmak için hesaplar.

Paylaş