Wear OS’lu akıllı saat Suunto 7 Türkiye’de satışta; işte fiyatı

24 Temmuz 2020 11:36

CES 2020’de tanıtılan akıllı saat modellerinden Suunto 7, Türkiye’de de satışa sunuldu. İşte model hakkında fiyat dahil bilinmesi gerekenler;

Google’ın gelişmiş imkanlar sunan Android tabanlı Wear OS işletim sistemi üstüne kurulan Suunto 7, yukarıda görebileceğiniz üzere yuvarlak bir tasarıma sahip. Genel olarak oldukça şık görünen saat, 3.799 TL fiyat etiketiyle Türkiye’de SPX mağazalarında satışa sunuluyor. iOS ve Android telefon sahipleri tarafından rahatlıkla tercih edilecek bir seçenek olan saatin geliştirme sürecinde Çağatay Ulusoy isimli bir Türk de yer alıyor. Ulusoy, yaptığı açıklamada Suunto haritaları deneyiminin yazılımından sorumlu olduğunu belirtiyor. Gelişmiş akıllı saatin Black Lime, White Burgundy, Black, Sandstone Rosegold ve Graphite Copper olmak üzere 5 farklı stilde tasarlandığı belirtiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Suunto 7 akıllı saat teknik olarak neler sunuyor?

Daha çok aktif kullanıcılara özel tasarlanan ve gücünü Snapdragon Wear 3100 işlemciden alan model, suya dayanıklı ve 70’ten fazla alanda detaylı aktivite takibi yapabiliyor. Firmanın özel uygulamasıyla özelleştirilebilen saat, çevrimdışı çalışan ücretsiz haritalar ile geliyor. Bu haritalar araziye çıkanlar için çok kullanışlı dururken, modelde GPS ile nabız sensörü de aktif olarak sunuluyor. 1.000 nit ekranı 1,39 inç boyutta ve 454 x 454 piksel çözünürlükte olan saat, 50 metreye kadar su geçirmiyor. NFC’si de bulunan modelin, söylendiği kadarıyla GPS açıkken 12 saat, kapalıyken 2 gün kadar pil ömrü bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

Festo’dan teknoloji harikası robot teknolojisi

Paylaş