Winterfell’in Game of Thrones’un 8. sezonundaki akıbeti

01 Şubat 2018 22:00

Önümüzdeki yıl ekranlara dönmesini beklediğimiz Game of Thrones‘un setinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. İnternete düşen bu görüntüler Winterfell’in akıbetine dair fikir veriyor.


UYARI!
Devam etmeden önce uyaralım; haberimizin bundan sonraki kısmı Game of Thrones’un sekizinci sezonuna dair spoiler içermektedir. Okuyacağınız detaylar izleme keyfinizi kaçırabilir.


Game of Thrones’un meşhur hayran sitesi Watchers on The Wall sette çekilen bir videoyu izleyicilerle paylaştı. Kuzey İrlanda’daki sette Winterfell’in giderek genişletildiği ve uzaktan bakıldığında bile devasa göründüğü anlaşlıyor. Elbette bunun önemli bir nedeni var: Winterfell’de Gece Kralı ve ak gezenlere karşı verilecek mücadele. Bolca CGI kullanılacak olsa da çekimleri yapacak geniş bir alana ihtiyaç duyuluyor. Fakat asıl spoiler bundan sonra ortaya çıkıyor. Video çok kaliteli olmasa da, Winterfell’i kaplayan devasa alevler uzak mesafeden bile dikkat çekiyor. Alevlerin büyüklüğü ise geri dönülmez bir tahribatın yaşanacağına işaret ediyor. Özetle King’s Landing gibi Winterfell’in büyük bir çoğunluğuna da veda etmemiz gerekecek gibi görünüyor.

Sekizinci sezonda King’s Landing’de yaşanacak mücadeleyi gözler önüne seren fotoğraflara da buradan ulaşabilirsiniz. Haberde bahsi geçen video ise buradan erişebilirsiniz. Son olarak Game of Thrones’un 2019’da final yapacağını ancak son sezonun başlangıç tarihinin hala kesinleşmediğini hatırlatalım.

İlginizi çekebilir

Paylaş